Mama Alexandrei, in lacrimi! Femeia a aflat ca toata ancheta in cazul fiicei sale se reia de la zero

Cazul disparitiei Alexandrei Macesanu se poate relua de la zero, iar lucrul acesta o afecteaza teribil pe mama fetei

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Dupa mai bine de doua luni si jumatate de ancheta, lucrurile par a fi, paradoxal, exact in punctul in care au inceput cautarile!!! Informatiile sunt contradictorii, de la faptul ca Alexandra si Luiza ar fi fost arse intr-un butoi de Gheorghe Dinca, monstrul care de altfel si-a marturisit crimele, pana la vestile conform carora ambele fete ar fi in viata si ar „presta” activitati pe strazile de „profil” din Italia.

Poate tocmai de aceea, in ultima perioada, aria de cautari a fost extinsa, mai mult s-a apelat si la profileri chiar si din strainatate pentru ca situatia sa fie elucidata.

„Gheorghe Dinca a fost supus la tot felul de teste, si cum s-a dovedit ca a avut discernamant in momentul crimelor, s-a ajuns la concluzia ca este necesara si o alta evaluare, de data aceasta, externa. In celula lui de la Jilava, barbatul a fost vizitat de specialisti care, in scurt timp, vor da si si un verdict privitor la actiunile barbatului si, fireste, a disparitiilor celor doua fete”, au spus surse din caz.

loading...
Pe de alta parte, o ultima informatie a afectat teribil familia adolescentelor. Mama Alexandrei Macesanu este in stare de soc dupa ce avocatii i-au transmis ca este posibil ca intreg caz al fiicei sale sa se reia de la zero. „De cand s-a schimbat seful DIICOT, s-au facut o serie de recuzari in legatura cu oamenii legii care s-au ocupat pana acum de dosar, lucru ce ar putea sa duca la inlocuirea procurilor. Mama Alexandrei a aflat ca o astfel de perspectiva ar duce la reluarea cercetarilor, motiv pentru ce a determinat-o sa izbucneasca in lacrimi si sa spuna ca practic a ajuns la capatul puterilor”, au dezvaluit persoane avizate la Romania TV. Citeste materialul integral pe stirilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Danescu
sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro