Mama Alexandrei Macesanu a facut anuntul in lacrimi pe Facebook

Mama Alexandrei Macesanu, in lacrimi, live, pe Facebook. Femeia a declarat ca fiica ei traieste si a explicat ce crede ca s-a intamplat cu aceasta.

„Alexandra mea traieste! Astept sa imi dea cineva o palma si sa ma trezesc din cosmarul acesta. Si pentru mine si pentru copilasul meu. L-am ferit de toate relele. Am incercat sa fac tot ce e mai bun pentru el. Eu cred cu tarie ca Alexandra mea va intra intr-o zi pe poarta. Asta imi spune inima. Ca Alexandra nu este moarta. In ciuda ADN-ului pe care il pot confirma astia. Alexandra este vie”, a spus Teodora Macesanu, mama Alexandrei Macesanu, in direct, pe Facebook.

„Eu consider ca ar trebui sa simti cand se intampla ceva cu copilul tau. Nu am simtit. Am zis sa fim pregatiti, totusi. Am facut cavoul, cum se zice, dar cu gandul sa fie facut, nu neaparat pentru Alexandra. Eu cred ca este luata si dusa mai departe in strainatate. Dinca e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Macesanu, precizand ca testele ADN ce au confirmat ca adolescenta a fost ucisa ar putea fi bazate pe „probe plantate”.
loading...
Femeia sotul ei au primit mai multe apeluri, fara ca cineva sa vorbeasca, dupa ce raspundeau la telefon. Pana la urma, cand a raspuns ea la telefon, interlocutorul a decis sa vorbeasca.
„A sunat pe telefonul sotului. Nelu cand dadea sa raspunda, nu vorbea nimeni. I-am raspuns eu la telefon. I-am spus sa vorbeasca. Mi-a spus ca am plecat la mare si de aici plecam la munca in Anglia sa facem bani. Apoi mi-a zis mama soacra. M-am speriat, a venit si un politist si a inchis el”, a mai povestit femeia.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro