Mama Luizei Melencu , in lacrimi!

Mama Luizei Melencu a ajuns la capatul puterilor dupa ce trei colege ale fiicei sale au fost audiate la DIICOT

Monica Melencu este cu nervii la pamant in aceste momente. Mama Luizei a ajuns la capatul rabdarii si nici nu stie pe cine sa mai creada in cazul disparitiei fiicei sale! In ciuda tuturor investigatiilor facute, inclusiv pe cont propriu, nimic nu este sigur cand vine vorba despre adolescenta in varsta de 17 ani, care este de negasit din luna aprilie a acestui an.

In toata aceasta perioada, Monica Melencu a trecut prin toate starile posibile, de la durere, furie, deznadejde, pana la la amenintari in direct ca s-ar arunca in fata masinii. ”Ce sa fac, unde sa ma mai duc sa o gasesc pe Luiza mea! Eu stiu ca este in viata, simt lucrul acesta, orice mama simte. Insa, am senzatia ca bat numai la usi inchise si nimeni nu ma asculta”, s-a plans femeia.

Acum, femeia este si mai disperata, fiindca, situatia in cazurile disparitiilor de la Caracal par a nu avea nicio rezolvare din partea autoritatilor.

loading...
Mama Luizei este distrusa, mai ales de cand a aflat ca in noile audieri in tenebrosul dosar Caracal, anchetatorii au vrut sa afle mai multe despre disparitia Luizei de la trei colege de-ale fetei sale, chemate sa dea declaratii la sediul Politiei Dolj. ”Nu mai suport! Nu inteleg de ce colegele fetei mele vorbesc abia la sase luni de la disparitia ei?! Nu ar fi trebuit sa fie intrebate ce se intampla cu Luiza acand a fost de negasit, adica in aprilie? Atunci, nimeni nu ne-a bagat in seama…Am senzatia ca nimic nu se va rezolva niciodata si fata mea este lasata sa sufere undeva fara a putea fi salvata”, s-ar fi plans femeia in fata familiei cu care a mers din nou la DIICOT

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro