Mihai Constantinescu si-a revenit, dupa patru luni de coma!

Mihai Constantinescu se simte mai bine. Internat la Spitalul Floreaca, artistul a facut progrese mari.

Dupa patru luni de coma, apropiatii familiei lui Mihai Constantinescu au declarat ca artistul se simte mai bine. Dupa ce in presa s-a scris ca ar fi murit, medicii de la Floreasca au transmis si ei cateva informatii legate de starea cantaretului.

Din fericire, Mihai Constantinescu a inceput chiar sa se hraneasca si sa-si miste membrele, iar medicii il monitorizeaza in continuare in permanenta.
loading...
„Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevarat, este foarte slabit, dar exista o evolutie vizibila in cazul lui in ultima perioada. Drept dovada, doctorii care il monitorizeaza permanent au decis sa ii administreze mancaruri usoare, in special supe si legume pasate. Partea de hrana si irigare a organelor este facuta in continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicatiile la rinichi. Mai mult, artistul a inceput sa isi miste membrele si, de cateva ori, in sfarsit, a reusit sa se ridice, spre marea multumire a sotiei sale, Simona, care este nelipsitita de langa el. Zilnic, vine si sta langa Mihai”, a declarat o sursa apropiata familiei, conform stirilekanald.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro