Mihai Mitoseru, anunt surpriza dupa divort: „Ma recasatoresc”

La cateva zile dupa ce a divortat de sotia lui, Noemi, Mihai Mitoseru nu se fereste de declaratii controversate.

La cateva zile dupa ce a divortat de sotia lui, Noemi, Mihai Mitoseru nu se fereste de declaratii controversate, ba chiar dimpotriva. Prezentatorul TV a incercat sa arate, cel mai probabil, ca poate face haz de necaz si…a anuntat ca face nunta din nou!
Comentariul lui a fost facut in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de o domnisoara bruneta si care tine un buchet de flori in maini.

„Ma recasatoresc”, a scris Mitoseru pe Facebook.
loading...
”Am mai vorbit, dar la telefon. Acum, nici nu stiu ce sa spun. Nu stiu daca ne mai putem impaca, dar nu zic nici ca ar fi imposibil, este o incercare a noastra. Oricum, chiar daca Noemi s-a mutat de ceva vreme la mama ei, in ca nu si-a luat hainele de la mine de acasa. Probabil ca le va lua, acum este, probabil, prea ocupata cu munca ei de insotitoare de zbor si e prea obosita cand se intoarce acasa”, ne-a spus, in exclusivitate, Mihai Mitoseru.
Intre timp, ne-a recunoscut Mihai Mitoseru, se bucura si el de timpul liber pe care il are. ”Zilele trecute am fost la un fotbal cu amicii mei, am baut o bere dupa… Am timp si ma ocup de mine, voi vedea ce aduce viitorul. Nu, nu imi pun acum problema unei alte relatii, chiar daca nu pot spune ca nu am primit oferte in aceasta directie”, ne-a mai spus Mihai Mitoseru.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro