Mihai Mitoseru si Noemi nu au mai divortat! Care este motivul

Mihai Mitoseru si Noemi nu au mai divortat dupa ce au anuntat ravatitoarea veste si toti fanii s-au cutremurat.

Mihai Mitoseru si Noemi nu au semnat inca actele de divort si spun ca inca nu s-au hotarat asupra unei despartiri definitive.

Noemi si-a luat o parte din haine si s-a mutat la mama ei dupa ce a avut o cearta mai aprinsa cu sotul ei. Mihai Mitoseru a vorbit cu sinceritate intr-un interviu si a spus ce se intampla cu adevarat intre ei dupa un mariaj de 13 ani.

„Nu am mai facut nimic in ceea ce priveste divortul. Nu ne-am dus la notar, nu am semnat nimic. Ea este in continuare la mama ei, dar nu si-a luat decat cateva haine, restul sunt aici, acasa. In ultima vreme am mai vorbit, dar nu am decis ce facem. Dupa o relatie de 13 ani e greu sa iei o decizie. Acum, stii cum e, noi am avut o cearta, ea a plecat la mama ei, oamenii la nervi spun multe lucruri. Dar e o relatie lunga si trebuie sa ne gandim bine ce facem pe viitor. La un moment dat ne vom intalni ca sa vorbim, sa avem o discutie serioasa despre asta. Si eu si ea muncim foarte mult, avem un program infernal, si a fost greu sa gestionam si relatia”, a spus Mihai Mitoseru, pentru VIVA!.

loading...
Prezentatorul tv a anuntat divortul pe Facebook si din acel moment internetul a luat foc. Cand decizia parea a fi una radicala mama lui Mihai a declarat ca cei doi nu sunt la prima cearta si o sa se impace cu siguranta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro