Motivul HALUCINANT pentru care sotia lui Dinca nu l-a vizitat in arest.

Motivul HALUCINANT pentru care sotia lui Dinca nu l-a vizitat in arest. I-a mintit pe toti!

Au trecut aproape doua luni de la tragedia din Caracal, iar Gheorghe Dinca este in continuare arestat si cercetat pentru faptele sale. In toata aceasta perioada, criminalul nu a fost vizitat in puscarie de nimeni din familie, desi, din punct de vedere legal, era posibil acest lucru.

Initial, Elena Dinca ar fi vrut sa dea ochii cu partenerul sau de viata, surse de la fata locului au dezvaluit ca Dinca ar fi fost cel care a decis ca lucrurile sa stea in felul acesta, iar nevasta lui sa nu vina sa il vada in puscarie.
loading...
Surse de la fata locului au dezvaluit ca Dinca ar fi decis ca lucrurile sa stea in felul acesta si nicidecum Elena, nevasta lui, care, initial, ar fi mintit ca vrea sa dea ochii cu cel care i-a fost partener de viata atatia ani. ”El nu a lasat-o sa vina la inchisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lasa dominat de sentimente”, au povestit persoane din preajma lui Gheorghe Dinca.
Inca, femeia a colaborat cu anchetatorii. „Precizez faptul ca, in momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat ca sotul meu improvizase un butoi metalic, pozitionat pe niste pirostrii, pe care il pusese in curtea locuintei, in imediata vecinatate a aleii care duce catre gradina. Observand, totodata, cenusa in acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare in tara, intrebandu-l despre acest aspect, sotul meu mi-a marturisit ca arde in acesta diverse chestii (resturi vegetale si pet-uri)“, le-a spus Elena Dinca anchetatorilor.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro