NOI DETALII DESPRE CAZUL DIN CARACAL. ELENA, SOTIA LUI GHEORGHE DINCA, ACUZATA CA S-AR FI INTALNIT CU LUIZA

Gheorghe Dinca este principalul suspect in disparitia celor doua fete, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, si se afla in arest, insa nu este singurul. Elena, sotia lui, este acuzata ca ar fi la curent cu tot ceea ce facea sotul ei, ba chiar mai mult decat atat, s-ar fi intalnit cu Luiza, in curtea lui Dinca.

Tonel Pop, crede ca femeia a intalnit-o pe Luiza Melencu, atunci cand fata a fost sechestrata. “O sa depun o upgradare a plangerii initiale contra familiei Dinca, in special a sotiei lui Dinca. Ea este cheia, din punctul meu de vedere stie tot. Am urmarit ce a declarat, ce a facut si eu cred ca s-a intalnit cu Luiza acolo.

Eu va garantez ca mint de sting toti impreuna si separat, nu am vazut tupeu mai mare in a minti, mint intr-un hal fara de hal. Intr-o fraza mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaratia a durat cateva ore. Deci incep cu una, dupa ce li se pun intrbari vin cu o alta varianta, li se pune o intrebare incuietoare si revin la prima, dupa care renunta la celelalte doua, trei si vin cu a patra varianta“, a declarat Tonel Pop in cadrul unui interviu TV.
loading...
Desi initial, Elena Dinca ar fi vrut sa dea ochii cu partenerul sau de viata, surse de la fata locului au dezvaluit ca Dinca ar fi fost cel care a decis ca lucrurile sa stea in felul acesta, iar nevasta lui sa nu vina sa il vada in puscarie. “El nu a lasat-o sa vina la inchisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lasa dominat de sentimente”, au povestit persoane din preajma lui Gheorghe Dinca, potrivit wowbiz.ro.

In schimb femeia a colaborat, se pare, foarte bine cu anchetatorii. Le-a dat acestora detalii despre intoarcerea sa in tara si ca, in aprilie, a mers la casa lor din Caracal, unde a observat un butoi metalic pe care barbatul sau il avea in curte, dar si comportamentul schimbat al lui Gheorghe Dinca.

„Precizez faptul ca, in momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat ca sotul meu improvizase un butoi metalic, pozitionat pe niste pirostrii, pe care il pusese in curtea locuintei, in imediata vecinatate a aleii care duce catre gradina. Observand, totodata, cenusa in acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare in tara, intrebandu-l despre acest aspect, sotul meu mi-a marturisit ca arde in acesta diverse chestii (resturi vegetale si pet-uri)“, le-a spus Elena Dinca anchetatorilor.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro