O noua scrisoare primita de familia Luizei, la 6 luni de la disparitia fetei

Familia tinerei nu-si mai gaseste linistea dupa ce Luiza a disparut fara urma in luna aprilie.

O noua scrisoare primita de familia Luizei. A aparut o noua scrisoare care a cutremurat familia Luizei, adresata bunicului fetei. Aceasta a fost trimisa prin posta.

In respectiva scrisoare se vorbeste despre „femeia in rosu”, care aparent a fost filmata in apropierea Luizei Melencu, cu putin timp inainte ca aceasta sa urce in masina lui Dinca.

„Dati-mi voie sa va zic din sursa sigura ca aceasta doamna are o fata”, sunt primele cuvinte regasite la inceputul scrisorii.

loading...
„Pentru noi e un calvar orice scrisoare… Nu stiu ce sa mai cred. E ceva… nu stim ce sa mai credem, dupa cine sa ne mai luam. Noi avem impresia ca toate sunt false. In primul rand, azi e data de 14, astazi Luiza face sase luni de cand a plecat. Un raspuns concret nu avem.

Toate autoritatile merg pe o singura pista, asta e cel mai dureros. Parerea mea este ca Luiza nu este moarte. Pe alta pista nu se merge… O sa se musamalizeze cat de curand, parerea mea”, a declarat mama Luizei Melencu la Acces Direct.

Politistii judiciari si criminalisti din Slatina au facut o noua cercetare in cazul Caracal. In liziera unde Gheorghe Dinca a indicat ca ar fi trupul Luizei Melencu au fost gasite noi fragmente osoase. Acestea au fost trimise catre DIICOT Structura Centrala si urmeaza sa fie analizate.

Luni se implinesc 6 luni de la disparitia Luizei Melencu, adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca in luna aprilie.

Analizele FBI unde a fost trimis si AND-ul Monicai Melencu, mama Luizei, vor fi gata in doua luni.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro