Palma dura data de Jador lui None! Manelistul a fost cu Loredana Chivu?

Intr-un scandal iscat in casa Puterea dragostei, Jador a lasat sa se inteleaga ca ar fi avut o legatura cu Loredana Chivu

Scandal urias la Puterea Dragostei! Jador si None au inceput un adevarat razboi in casa, unul in care s-a lasat cu jigniri, dar si cu dezvaluiri legate in principal de femeile din viata lor.

”Nu vorbi cu mine de femei, ca tu esti terminat. Nu e frumos, chiar daca asa cum sunt eu, sunt eu”, a tunat Jador la adresa lui None, care nu a ramas dator si l-a atacat aducand-o in discutie pe Simina. ”Tu te-ai atarnat de Simina un sezon intreg. Ai plans pe aici sase luni dupa ea, desi ati avut o relatie de 30 de minute! Ce ai iubit? 30 de minute?”, i-a replicat concurentul din casa Puterea dragostei.
loading...
Mai mult, None a marsat si pe faptul ca, in perioada in care Simina era cu Jador, aceasta i-ar fi dat mesaje in care ii spunea ca ea nu mai are nicio legatura cu manelistul, ci tot ce declara barbatul despre iubirea lor ar fi fost doar in inchipuirea lui. ”Vreau sa te intorci in emisiune, te astept in casa”, ar fi scris fata din Timisoara lui None, insa acesta nu a marsat pe idee atunci.

In schimb, la cearta de saptamana aceasta, None a adus subiectul in discutie, lucru care l-a deranjat teribil pe Jador, care avea si el sa spuna, cu subinteles ca a fost cu o femeie ce avea legatura cu rivalul sau si a si descris-o, astfel ca toata lumea a inteles ca numele ei este Loredana Chivu, fosta partenera de viata a „nonisorului”.

Imediat, lucrurile au luat o intorsatura uriasa si toata lumea a inteles ca Jador a fost cu Loredana Chivu pe bune. ”Au iesit impreuna?”, s-au ridicat semnele de intrebare. Ei bine, si aici None a fost cel care avea sa aiba ultimul cuvant. ”Singura femeie cu care ai interactionat era un manechin cu care nu vorbeai. Lasa nasul jos, nu ai avut tu acces la fetele mele”! Pe de alta parte, Jador i-a aplicat rivalului sau lovitura morala, urmeaza sa spuna acum si Loredana adevarul ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro