Povestea emotionanta a fetitei care a fost abandonata de mama si crescuta de bunicul in varsta de 80 de ani

O fetita de 9 ani, din judetul Ilfov, este crescuta de bunicul ei in varsta de 80 de ani, inca de cand aceasta avea doar cateva luni si a fost abandonata de mama. Cei doi locuiesc intr-o casa din chirpici, care arata deplorabil

Bunicul Petre este mama, tata, bunica si singurul sprijin din viata Isabelei, fetita de 9 ani. Dupa ce mama ei a parasit-o, bunicul, care acum are 80 de ani, a fost singurul care a vrut sa aiba grija de micuta. Dragos Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu si Omid Ghannadi ajung miercuri seara, de la 20:30 in Branesti, judetul Ilfov, intr-o noua editie „Visuri la Cheie” unde vor cunoaste familia Gorodetzchi, potrivit unui comunicat Pro tv.

„Am doi copii, un baiat si o fata, care nici nu stiu de mine. Nici eu nu vreau sa stiu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu stiu pe unde e, ce face. M-au suparat rau de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vanda! E fata mea acum. Poate fara ea n-as fi rezistat atat”, sunt cuvintele grele ale batranelului de 80 de ani care spun doar realitatea cruda prin care a trebuit sa treaca fata.
loading...
Casa in care traiesc bunicul Petre si Isabela este facuta din chirpici si arata deplorabil. Doua camere, o bucatarie cu peretii crapati si un tavan care sta sa cada pe ei este locul in care cei doi au trait 8 ani de zile. Chiar si asa, legatura dintre cei doi este atat de puternica incat poate dobori orice, iar emotia pe care o transmit a reusit sa-i faca pe toti din echipa sa lacrimeze de cum au pasit in curte. Dragos Bucur, designer-ul de interior Cristina Joia si arhitectii Laura Boghiu si Omid Ghannadi construiesc o noua casa pentru Isabela si bunicul sau, insa au o misiune extrem de grea.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro