Prima reactie a lui Victor Slav dupa ce a aflat ca Bianca si Alex Bodi au divortat!

Prima reactie a lui Victor Slav dupa ce a aflat ca Bianca si Alex Bodi au divortat! Uite ce femeie superba este langa ea!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat dupa doar trei luni de casnicie. Cununia civila a celor doi a fost o adevarata bomba in showbiz dupa ce protagonistii nostri s-au tot despartit si impacat. Adevarul este ca putini au crezut ca acest mariaj va rezista si, din pacate, majoritatea a avut dreptate.

„Relatia mea cu Bianca s-a incheiat. Am constatat ca nu avem intentii comune, am considerat amandoi ca este mai ok. Am depus actele de divort, termenul este pe 2 decembrie, avem cateva zile de gandit, dar noi doi am considerat ca cel mai este sa o luam pe drumuri separate ca nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea inalt al relatiei si decat sa ajungem la alte finaluri sau sa ne compromitem, ca suntem oameni maturi, am considerat ca este mai bine sa evitam. Munca mea nu-mi permite sa stau prea mult in tara, ea isi neglijeaza job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la urmatoarea cearta sa se incheie. Am stat de vorba, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifica greselile mele si a stabilit ca nu meritam niciunul stres si nervi”, a spus Alex Bodi in exclusivitate pentru Spynews.
loading...
Ei bine, primul fost sot al frumoasei vedete, Victor Slav, a preferat sa nu dea prea mare importanta evenimentului trist din viata Biancai, prezentatorul tv fiind concentrat pe proiectele lui profesionale si pe relatia cu fetita lui, Sofia.
Ultima poza postata de Victor pe insta il infatiseaza alaturi de colega lui, frumoasa Cristina Mihaela, sarbatorind Halloween-ul in platoul emisiunii „Imi place dansul”.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro