PRIMELE IMAGINI DE LA CUNUNIA FIICEI LUI GIGI BECALI!

Sarbatoare mare in familia unuia dintre cei mai cunoscuti multimilionari din Romania. Fiica lui Gigi Becali si alesul inimii ei, Mihai Mincu, si-au unit destinele. Imagini fabuloase de la marele eveniment din familia patronului FCSB.

Astazi e una dintre cele mai importante zile din viata latifundiarului din Pipera. Fiica lui Gigi Becali se casatoreste cu alesul inimii, tanarul afacerist Mihai Mincu. Potrivit surselor noastre, cei doi tineri si-au dorit ca totul sa se desfasoare intr-un cadru restrans, departe de ochii curiosilor. Mihai Mincu si fiica milionarului vor spune cel mai important ”Da” din viata in fata ofiterului de stare civila in cadrul unei ceremonii organizate intr-un renumit hotel din Capitala.

Imbracata intr-o rochie alba, mulata pe corp, fiica lui Gigi Becali – care parea sa fie extrem de emotionata – a ajuns, in urma cu putin timp, la celebrul hotel din Bucuresti. Mihai Mincu, care, oficial, de azi devine ginerele patronului de la FCSB, si-a copiat socrul in aceasta zi atat de importanta. ”Printisorul de Dobroesti” a ales sa poarte o redingota asemanatoare cu cele purtate de Gigi Becali.
loading...
In jurul orei 14.30, fiica lui Gigi Becali a plecat din locuinta din Pipera si s-a indreptat catre Dobroesti, acolo unde locuieste partenerul ei de viata. Din cate se pare, in cazul celor doi, lucrurile sunt atipice si asta pentru ca miresica a fost cea care l-a luat pe ginerica de acasa. In jurul orei 15.30, fiica lui Gigi Becali impreuna cu Mihai Mincu si cu parintii acestuia s-au indreptat catre luxosul hotel din Capitala, acolo unde are loc cununia civila.

In urma cu cateva minute, la hotel si-a facut aparitia si multimilionarul din Pipera. Impreuna cu sotia, mama si cealata fiica. Vizibil emotionat, Gigi Becali, care purta un costum negru, elegant, s-a indreptat cu pasi repezi spre intrarea hotelului.

Potrivit unor surse din anturajul afaceristului, Gigi Becali ar fi fost nevoit sa plateasca 20.000 de euro unui cuplu care inchiriase formatia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupa de muzica machedoneasca, pe care patronul FCSB ar fi tinut neaparat sa o aiba la nunta, insa fusese arvunita pentru acea data de alti miri.

Patronul FCSB ar fi insistat, scotand 20.000 de euro, pe care i-ar fi inmanat cuplului in cauza, pentru a-si reconsidera optiunile. Si, cum asta nu ar fi destul, lista artistilor care vor fi prezenti la mega-evenimentul organizat de Becali este una foarte lunga si acopera toate gusturile. Iar, ca totul sa fie la superlativ, Gigi Becali ar fi comandat un impresionant foc de artificii, in mijlocul piscinei, pe un pod de sticla inedit.

loading...
”Are peste 1,85 m, asa cum imi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevarat ca in octombrie o sa facem nunta. In Bucuresti o facem. Mai multe nu vreau sa spun, ca nu vor ei si vreau sa le fac pe plac. Eu i-am zis: tata, faci ce vrei, nu ma mai intereseaza ce faci. Cat ai stat la mine in casa ai fost cu mine, ai facut ce ai vrut! Dar am incredere ca va face numai bine”, a spus Gigi Becali la Romania TV.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro