Simina de la Puterea Dragostei, adevarul despre relatia cu Alex Zanoaga

Simina si Alex Zanoaga s-au cunoscut in casa Puterea Dragostei si au format un cuplu dupa ce frumoasa bruneta a incercat sa aiba o relatie cu Jador.

Desi Simina sustine ca nu mai are sentimente pentru Jador, existand tot mai multe dovezi ca este insarcinata cu Alex Zanoaga, Deniz, cea care urma sa fie nasa copilului celor doi, spune totul despre sentimentele Siminei pentru Jador.

¨Eram cat de cat aproapiate, nu foarte bune prietene pentru ca nu ne stiam de mult timp. Cred de la bani s-a stricat totul si m-a vorbit de rau.

Noi am decis sa nu o mai chemam, ea nu se descurca. Nu am vrut sa-i spun urat, mie imi place sa incurajez oamenii. Dupa ce a fost scoasa din serial m-am trezit cu mesaje de amenintare pe instagram.

loading...
Simina este insarcinata si eu urma sa fiu naspa. Ea joaca teatru in viata reala, nu in film.

Prima data cand am cunoscut-o pe Simina, am facut cunostinta si apoi am mers doar noi doua in studio. Dupa doua-trei cuvinte mi-a zis: eu nu-l iubesc pe Alex. Eu nu-l iubesc, ma plictiseste, nu cred ca o sa stau cu el. Mi-a zis: eu il iubesc pe Jador. Ma gandeam, uite ce fata. Imi era si mila de Alex. Simina mi-a zis: M-am intalnit cu Jador, m-am sarutat cu el. Apoi am regretat, m-am dus la o manastire si m-am rugat, am zis sa primesc un semn daca trebuie sa raman cu Alex.”, a spus Deniz, fosta prietena a Siminei de la Puterea Dragostei, la reea&tina vlog.

„Cand am fost de ziua ei la club, Alex era suparat pe o canapea. Simina a venit la mine si mi-a zis: stii de ce e suparat Alex pe mine? I-am zis ca nu mi-a trecut de Jador.”, a mai spus Deniz.

sursaL kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro