Sotia lui Leo Iorga traieste cea mai grea perioada

Starea de sanatate a lui Leo Iorga s-a agravat, iar artistul a ajuns la spital in urma unor complicatii aduse de o pneumonie care a recidivat. Sotia interpretului a facut dezvaluiri emotionante.

Leo Iorga, in varsta de 54 de ani, a devenit un exemplu de curaj prin lupta cu cancerul descoperit in 2011, o lupta din care a iesit mereu invingator. A trecut prin numeroase operatii si lungi si chinuitoare recuperari. „A revenit o pneumonie care credeam ca s-a stins, in august o facuse, cand s-a operat la picior.

De atunci el n-a mai putut sa mearga. Am inceput voiajul prin spitale, sa spunem, la Urgente, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat Paula, pentru Ciao, potrivit Spynews. Paula, sotia lui leo Iorga spune ca rezista cu greu si pentru asta a apelat la ajutorul calmantelor. „Cum sa ma simt? Eu… iau niste calmante si spun rugaciuni. Asa rezist. Se spune ca la Domnul totul este posibil si ma rog pentru sanatatea lui, pentru putere. Puterea lui este si puterea mea, a noastra. Ma rog pentru puterea si sanatatea personalului medical. Ma rog ca Leo sa poata sa mai traiasca si sa mai cante… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult sa faca”, a mai spus Paula, potrivit sursei citate.
loading...
La concertul organizat in weekend in memoria lui Teo Peter, prietenii si fostii colegi ai rockerului ucis intr-un accident de masina in 2004 n-au plans doar pentru pierderea de acum 15 ani, ci si pentru Leo Iorga, care si-a facut aparitia pe scena in scaun cu rotile. „N-am vrut ca lumea sa ma compatimeasca, dar n-am putut sa-mi refuz colegii”, a parut sa se scuze Leo, care a iesit pentru cateva ore din spital, ca sa fie alaturi de colegii de la Compact b si de toti ceilalti muzicieni adunati la Arenele Romane din Bucuresti, pentru a canta in memoria lui Teo Peter.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro