Sotia lui Mihai Constantinescu, declaratii la mormantul artistului

Mihai Constantinescu a fost condus azi pe ultimul drum de familie si de marii artisti. El a fost inmormantat cu onoruri militare, o ceremonie care a impresionat prin solemnitate. Cu cea mai mare durere in suflet, sotia artistului, Simona Secrier, a marturisit ca ar fi stat si 60 de ani langa patul de spital. Totodata, Simona Secrier spune ca va lansa albumul pe care Mihai Constantinescu nu a mai reusit sa il scoata.

„Prietenul, iubitul, tatal meu, absolut tot, inima mea, sufletul meu si acum este ingerul meu pazitor. Pentru toti cei care ati fost alaturi de mine ma inclin in fata voastra si va multumesc din tot sufletul meu ca ati fost alaturi de Mihai si de mine in aceasta perioada. (Despre Mihai n.red.) un om cum probabil n-o sa mai intalnesc vreodata, un om minunat, un suflet foarte mare. Vreau sa-i multumesc ca m-a primit in viata lui”, a spus Simona Secrier.

Intrebata cum au fost aceste sase luni petrecute alaturi de el, la spital, Simona a spus: „As fi stat si 60 de ani”.

Mihai Constantinescu a murit, marti, la varsta de 73 de ani pe un pat al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, unde fusese internat in luna mai. Artistul se afla de mai multe luni in coma dupa ce suferise un infarct.

loading...
Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuti interpreti si compozitori de muzica usoara din Romania, dar a si ajutat mai multi artisti care astazi se bucura de celebritate, asa cum este cazul Andreei Balan.

Pana in ultima secunda, prietenii lui Mihai Constantinescu au sperat ca artistul se va face bine si va reveni pe scena.

Partenera de viata a lui Mihai Constantin, Simona Secrier a postat pe pagina de Facebook a cantaretului un mesaj de ramas bun alaturi de o poza si o poezie: „Iubirea ta este tatuata in inima mea! Drum lin, ingerul meu!”, sunt cuvintele sotiei.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro