Stenograma la care familia Melencu a luat foc!

A fost publicata stenograma discutiei dintre Gheorghe Dinca si sotia lui.

A aparut dialogul dintre Gheorghe Dinca si sotia lui dupa ce procurorii au ajuns la casa lui din Caracal.

Catre procuror: ”Sa vina de urgenta sotia!”

Catre sotie: ”Scoate cainii din curte!”
Catre sotie: ”Toti copiii vor fi bine, stai linistita!”

loading...
Catre sotie: ”Tu sa te ocupi de copii!”
Catre sotie: ”Va iubesc!”

Sotia, catre Dinca: ”Asa voi face!”

Dupa ce conversatia dintre Gheorghe Dinca si sotia lui a aparut la RTV, familia Luizei Melencu a reactionat vehement. „Familia Dinca e protejata, familia Dinca e menajata, iar noi stam cu durerea in suflet!”, a declarat bunicul Luizei.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca, desi Gheorghe Dinca si-a exprimat dorinta de a sta de vorba cu un preot, anchetatorii nu sunt de acord.

„Un alt adevar il spui preotului decat anchetatorilor, si s-a dat ordin pe unitate: „Opriti preotul! Sa nu aiba asta acces la vreun popa! S-a terminat cu noi! Daca-si da asta drumul la popa, si spune asta ce-o fi facut, cum a facut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte rapite, p-astea nu le mai recunoaste, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Pana nu terminam ancheta, nici un popa! Paziti-l de popa, sa nu recunoasca la vreun popa ce a facut asta cu adevarat!”. Am spus ca e ordin pe unitate, daca se apropie vreun popa de Dinca, e nenorocire. O zic intr-o anumita ironie, dar vorbesc serios. Popa este dusmanul numarul unu acum. Astia mor de frica la popa. Ca spune asta la popa ce-a facut. Procurorii sunt timorati, sunt terminati, sa nu se-apropie vreun popa de asta, pentru ca el vrea neaparat un popa si astia sunt terminati!”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

Foto Inquam/Bogdan Danescu si Octav Ganea/ sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro