Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justitiei sa o impuste!

Intr-o perioada tulbure a vietii ei, Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justitiei sa o impuste.

Nu mai e un secret ca Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justitiei sa o impuste. Celebra actrita, care a implinit 90 de ani pe 10 august, a avut o copilarie grea. „Am avut o familie unita, cu niste parinti extraordinari, care ne-au alimentat de mici dragostea pentru arta. Eram cinci copii, trei fete si doi baieti, si am avut o viata imbelsugata, pana intr-o zi…”, a dezvaluit Tamara Buciuceanu, nascuta la Tighina, in Basarabia, intr-un interviu pentru revista Taifasuri.

“In 1940 am plecat in refugiu si am lasat tot ce agonisisera mama si tata o viata intreaga. Am ajuns la bunica, la Iasi, intr-un vagon deschis si au urmat ani grei. Cand aveam 17 ani, saracul tata a fost retinut. Am venit la Bucuresti si i-am spus ministrului Justitiei: «Suntem cinci copii acasa, cu o mama bolnava, iar tata e nevinovat. Va rog frumos, daca e nevoie, impuscati-ma pe mine, pentru ca mai sunt patru copii de crescut».”, a mai spus celebra actrita.
loading...
E clar ca Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justitiei sa o impuste. “Foarte tare l-am impresionat si, dupa cateva ore, mi-a zis: «Fata, du-te acasa, ca in trei zile vine si tatal tau». S-a intors bolnav, dar cu ajutorul unor oameni sufletisti a luat un post de profesor la Liceul «Stefan cel Mare» din Suceava, unde a educat 13 generatii de elevi, care l-au iubit enorm. Mama trebuia sa devina soprana, insa visul nu i s-a mai implinit din cauza razboiului. A fost o sotie si o mama extraordinara!”, a mai relatat Tamara Buciuceanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro