Va mai amintiti de Viorela si Stefan? Ce se intampla cu ei la 8 luni de la plecarea de la Puterea Dragostei

Cuplul format de Viorela si Stefan este cel mai vechi de la Puterea Dragostei.

Viorela si Stefan s-au cunoscut in casa de la Puterea Dragostei, acolo s-au indragostit, iar relatia lor a continuat si dupa plecarea din emisiune. De altfel, Stefan a fost eliminat din emisiune, iar Viorela si-a aratat atunci iubirea, plecand dupa el.

Au trecut opt luni de cand au parasit emisiunea, dar Stefan si Viorela, parca impotriva pronosticurilor celor mai multi, care-i vedeau deja despartiti, isi traiesc iubirea.

Mai mult chiar, Viorela si Stefan s-au logodit, iar tanara a aratat, mandra la momentul respectiv, inelul primit de la iubitul ei

loading...
”Ne dorim sa ne mutam impreuna, sa formam o familie, sa ne casatorim si sa avem si un copil”, a spus Viorela despre viitorul pe care si-l doreste alaturi de Stefan.

Cei doi s-au mutat intre timp impreuna si posteaza mereu poze cu ei doi, in ipostaze de indragostiti. Au fost la un moment dat si zvonuri ca Viorela ar fi insarcinata, insa acestea au fost infirmate de cei doi.

Viorela si Stefan este, la ora actuala, cel mai vechi cuplu format la Puterea Dragostei, dupa ce Stefania si Adelin s-au despartit.

sursa wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro