Acasa la Viorica Dancila. Cum arata sotul si locuinta candidatului PSD la prezidentiale 2019

Dupa imaginilei inedite cu Dan Barna si sotia din primul tur al alegerilor, Viorica Dancila a acordat primul interviu alaturi de sotul ei.

„Asta seara am filmat acasa la familia Dancila. Este primul interviu in care apare domnul Dancila, un interviu in care am aflat ce a fost in sufletul lui cand sotia i-a fost jignita. Sunt impreuna de 36 de ani, stiu sa infrunte greutatile, stiu sa se sprijine si sa se incurajeze reciproc.” a scris jurnalista Florentina Fantanaru, pe Facebook, unde a publicat si fotografia acestui articol.

Intrebata despre un moment din culisele acestui interviu, ceva ce a impresionat-o, Florentina Fantanaru ne-a spus ca „Este un moment in care domnul Dancila o ia de mana… stand acolo pe canapea, impreuna, isi pune mana pe mana ei si o tine de mana.”

Viorica Dancila este una dintre cele mai cunoscute femei din politica si este candidatul ramas in cursa pentru alegerile prezidentiale alaturi de Klaus Iohannis, insa pe sotul ei nu-l stie foarte multa lume. Cristinel Dancila conduce o companie petroliera si castiga mai mult decat sefa PSD, iar zilele acestea face valva un cadou extravagant pe care acesta i l-a daruit sotiei, respectiv un ceas de 20.000 de euro.

loading...
Conform declaratiei de avere pe care Premierul Romaniei Viorica Dancila a depus-o in ziua in care si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale reiese ca sefa PSD a castigat anul trecut 142.519 lei de la Guvern si 32.628 euro de la Parlamentul European. Daca facem un calcul simplu rezulta ca Viorica Dancila castiga in medie 24.780 lei pe luna, circa 5.270 euro.
Sotul sefei PSD Cristinel Dancila este directorul unei companii petroliere. Barbatul a incasat anul trecut un venit total de 325.949 lei, adica 69.350 euro. Asta inseamna ca sotul premierului castiga lunar 27.163 de lei (5.780 euro), mai mult decat consoarta sa.

Anul trecut, Cristinel Dancila a avut un venit total de 325.949 lei, echivalentul a 69.350 euro. Ceea ce s-ar putea traduce printr-un venit lunar mediu de 27.163 lei sau 5.780 euro. Pe de alta parte, Viorica Dancila a avut venituri de 142.519 lei, de la Guvern, dar si 32.628 euro, de la Parlamentul European. In medie, premierul Romaniei a castigat aproximativ 24.780 lei – 5.270 de euro.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro