Ale cui sunt scheletele descoperite pe campul din apropierea casei lui Dinca

Date de ultima ora din cazul craniilor si oaselor gasite la cativa kilometri de Caracal. Anchetatorii au reusit sa stabileasca vechimea ramasitelor descoperite de mai multi localnici pe un camp in timp ce arau.

Craniile si oasele descoperite pe un camp aflat in apropierea casei lui Gheorghe Dinca au ajuns pe masa medicilor legisti. La o prima evaluare, surse din ancheta citate de Romania TV sustin ca ar fi vorba de ramasite osoase vechi de cel putin 50 de ani, insa acest lucru va fi stabilit dupa o serie de analize extrem de minutioase.

Osemintele au fost trimise la Institutul National de Medicina Legala, pentru examenul antropologic care va conduce la aflarea genului, a varstei si a datei aproximative a mortii celor doua persoane.

Ramasitele osoase au fost gasite pe un teren agricol aflat la 700 de metri de cimitirul din sat.

loading...
Doar analizele medicilor legisti vor putea stabili cu exactitate vechimea acestora. Pana in acest moment nu se exclude niciuna din variante, iar oamenii legii verifica daca au legatura si cu alte dosare, inclusiv cu cel al lui Gheroghe Dinca.

Mai multe ramasite osoase au fost descoperite, marti, pe un teren agricol din comuna Brancoveni, Olt, la cativa kilometri de casa lui Gheorghe Dinca, potrivit Romania TV.

Anca Anuta, prim-procuror al Parchetului Tribunalui Olt, a declarat la Romania TV ca un tractorist a gasit mai multe fragmente osoase, mai precis un craniu uman, si a alertat autoritatile. Politistii ajunsi la fata locului au descoperit un alt craniu, precum si alte oseminte.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro