Alex Bodi, declaratii acide la adresa Bianca Dragusanu

Este clar ca relatia lor a ajuns la final, iar pe 3 decembrie Bianca Dragusanu si Alex Bodi vor semna actele de divort. Cei doi se ataca si dupa ce s-au despartit, iar afaceristul a facut afirmatii care o vor scoate din sarite pe inca sotia lui.

Pare ca de data aceasta nu mai exista nicio cale de impacare, iar decizia a fost luata. Bianca Dragusanu si Alex Bodi vor semna actele de divort pe 3 decembrie, la doar cateva luni dupa ce au spus DA in fata ofiterului Starii Civile.

Deranjat de declaratiile facute de Bianca Dragusanu in ultima perioada, Alex Bodi a luat atitudine si a atacat-o pe vedeta. Afaceristul a facut cateva afirmatii care o vor enerva la culme pe blondina, mai ales ca acest a adus-o in discutie pe Sofia, fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav. Mai mult, Alex Bodi spune ca o mama nu se comporta precum sotia lui, iar micuta Sofia a fost pentru el ca propriul copil.

Intr-adevar pe data de 3 decembrie vom divorta, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discutii apar pe tema asta. Ne dorim amandoi lucrul acesta. Cred ca timp de un an de zile, am cam facut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte inaltimi decat se astepta, nu vreau sa intru in alte detalii, doar vreau sa specific ca omul care a dormit la ea in casa sa-i spunem doamnei Bianca ca ridichiile stau in pamant. Am dormit la ea in casa pentru ca asa am cazut de acord, eu aveam casa in Bucuresti. Eu i-am tratat fetita ca pe un copil de-al meu, o mama si o doamna de afaceri nu posteaza ce posteaza ea si nu face ce face pentru a-si arata maturitatea.

loading...
Normal ca in fiecare cupluri exista certuri, la noi fiecare cearta o cataloga ca fiind foarte violente. Am avut discutii mai aprinse, nu pot sa zic ca doamna a vrut sa sara in fata masinii, poate a vrut sa traverseze strada, eu am prins-o si am tras-o de mana. Am reactionat mereu foarte impulsiv si asta e. Imi scrie multa lume daca e adevarat ca ne despartim. Nu mi-a luat pasaportul, a fost o declaratie pe care am spus-o in gluma’, a declarat sotul Biancai Dragusanu in cadrul emisiunii Star Matinal de Weekend’.

In weekend, vedeta a fost la Cluj, unde a avut treaba, iar acolo s-a intalnit si cu fetita ei. Sofia a fost foarte fericita cand si-a vazut mama, iar Bianca Dragusanu l-a etichetat si pe Victor Slav intr-o fotografie, insa apoi a sters tag-ul.

Dupa ce in presa au aparut informatii despre scandalul dintre Bianca Dragusanu si sotul ei, vedeta a luat atitudine si a lamurit situtia. Fosta sotie a lui Victor Slav a declarat ca nu a vrut sa se arunce in fata masinilor.

„Din respect pentru relatia pe care am avut-o, nu vreau sa dau mai multe detalii, dar totusi mi se pare exagerat sa se scrie despre mine ca as fi vrut sa ma arunc in fata unei masini. Am un copil, sunt o femeie echilibrata, conduc o afacere de succes, de foarte multi ani. Nu am motive nici macar sa intru in depresie. Depresia pentru mine este un lux, iar dramele pentru mine sunt ceva de poveste. Am avut o relatie, intr-adevar, mai tensionata si atipica, cu acest om pe care am sa-l respect datorita faptului ca s-a trezit langa mine si in casa mea aproximativ un an de zile’, a spus Bianca Dragusanu, pentru Spynews.ro.

Inainte sa ajunga sa depuna actele de divort la notar, Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit si s-au impacat de zeci de ori si de fiecare data a fost o alegere „definitiva’. Invitati la Xtra Night Show, cei doi (inca) soti au povestit cum reusesc sa ajunga permanent in conflict – unul dintre motive este, fara doar si poate, faptul ca amandoi sunt firi pasionale si impulsive, iar al doilea este gelozia…

loading...
„Sa ne intelegem! Perioadele astea tensionate exista, dar cred ca in orice cuplu, acolo unde exista pasiune, exista si o doza de tensiune. Nu exista mereu, ca nu functionam asa. Nu suntem dili-dili… chiar de tot. Pentru ca exista o pasiune foarte mare intre noi si sentimentul asta de apartenenta – tu esti a mea, eu sunt al tau -, intervine tensiunea asta, bazata pe niste chestii concrete, de altfel, in care ne pierdem cumpatul.’

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro