Alexandru Cumpanasu, mesaj catre Alexandra

Alexandru Cumpanasu, candidatul strans legat de drama din Caracal, care trage cu arma, mana fiindu-i pe incarcator, a postat un mesaj halucinant catre Alexandra Macesanu, ruda de gradul sase cu acesta.

Alexandra Macesanu, victima criminalului Gheorghe Dinca, este nepoata lui Alexandru Cumpanasu, candidat independent in cursa pentru Cotroceni. El a intrat in atentia opinie publice dupa ce a inceput sa lanseze multiple atacuri verbale la adresa autoritatilor, pe marginea tragediei din Caracal. „Noi romanii avem mare nevoie sa declansam un jihad impotriva infractionalitatii. Eu asta voi face. Daca nu era cazul Alexandra, nu vedeam ce se intampla in tara asta”, a spus el cand si-a depus candidatura.

Mesaje despre programul sau ori alte atacuri impotriva autoritatilor curg pe pagina lui de Facebook, iar in toate se regaseste numele Alexandra Macesanu. Asadar, si astazi s-a putut citi un mesaj asemanator, in care, pe langa scrierile cele de toate zilele, s-a aflat si o urare, dat fiind ca ii serbam pe toti cei care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, iar pe Alexandra o chema si Mihaela.

Alexandru Cumpanasu a inceput cu o urare, apoi i-a dorit sa fie puternica si sa reziste, asigurand-o ca familia nu va avea liniste pana cand nu o va salva. Detaliul uluitor este reprezentat de faptul ca, daca Luiza este cu ea, sa ii ureze la multi ani, impartasind acelasi nume de sfant.

loading...
„LA MULTI ANI SUFLET DRAG SI INGER CARE AI TREZIT ROMANIA?ASTAZI ESTE ZIUA TA DE NUME: ALEXANDRA MIHAELA MACESANU. IMPREUNA CU TEODORA, NELU SI INTREAGA ROMANIE ITI SPUNEM LA MULTI ANI INGERUL NOSTRU! SA FII PUTERNICA SI SA REZISTI. NU VOM AVEA LINISTE PANA NU TE SALVAM???SI DACA LUIZA ESTE CU TINE SPUNE-I SI EI LA MULTI ANI? AMANDOUA PURTATI NUMELE SFANTULUI MIHAIL SI AM INCREDERE CA DUMNEZEU VA VA PROTEJA. TE IUBIM ENORM COPIL DRAG????”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro