Andra a pus capat speculatiilor.

Andra a tinut sa puna punct tuturor speculatiilor, dupa ce s-a tot vorbit in presa tabloida despre faptul ca ar fi gravida.

„Eram sigura. Nu sunt gravida, inca nu sunt gravida. Dar nu lucrez la asa ceva. Daca mai vine un copil, va anunt. Dar nu sunt insarcinata. Sper ca s-a clarificat treaba asta”, a declarat Andra pentru Spynews.

Inca de anul trecut s-a speculat faptul ca Andra ar fi gravida pentru a treia oara. Speculatiile au fost alimentate si de faptul ca celebra cantareata a fost surprinsa in timp ce iesea de la medicul ginecolog cu care a avut cele doua nasteri de pana acum.

Totodata, o declaratie a artistei, facuta in gluma toamna trecuta, a amplificat speculatiile ca s-ar pregati pentru un alt copil. ”Am uitat sa va spun ca si eu sunt gravida”, a declarat Andra.

loading...
Andra si Catalin Maruta au impreuna doi copii: David si Eva-Maria. Andra si Catalin Maruta s-au cunoscut in 2005, iar trei ani mai tarziu si-au oficializat relatia. Cununia religioasa a avut loc in data de 23 august 2008 la Targu-Jiu, orasul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Catalin Maruta si Andra au avut cununia civila in 10 august acelasi an, la Primaria Sectorului 3 al Capitalei. Nasii de cununie ai cuplului Andra-Catalin Maruta au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj si partenera lui de viata, Ana Maria.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro