Andra si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au despartit?

Bogdan Mocanu vrea sa se desparta de Andra. Concurentul de la Puterea Dragostei e suparat pe iubita lui.

Andra si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei sunt la un pas de a se desparti. Motivul este modul in care frumoasa bruneta a dansat cu Andreea Pirui. Miscarile lascive ale iubitei lui l-au enervat teribil.

Jador si-a dat si el cu parerea despre felul in care au dansat cele doua concurente, sugerand ca ar fi femei usoare. Intre el si Andra de la Puterea Dragostei a izbucnit un scandal, iar ea avut o reactie care l-a revoltat pe Bogdan Mocanu.

Bogdan: Nu avem probleme. Am elucidat toate problemele. Nu stiu daca ne-am despatit, o sa ma gandesc. Sunt prea incalzit acum ca sa… Nu cred ca asta este femeia care vreau sa ma reprezinte pe mine in societate, femeia care as vrea sa fie mama copiilor. Am observat comportamentul ei, limbajul ei, modul in care s-a certat, faptul ca nu a observat eforturile mele.

loading...
Andra: Stie bine cum sunt. De o luna tot tac. I-am spus lui Bogdan Mocanu sa ii spuna lui Jador sa ma lase in pace.

Bogdan Mocanu: Eu si Jador ne sfatuim. Am observat ca Andra nu observa eforturile mele, ca eu i-am spus lui Jador sa taca. A vazut ca sunt fasdl, stia ca sunt fals, am tacut cat am tacut, cand am vazut ca s-a inhaitat cu Pirui. Jador mi-a luat apararea.

Dupa ce Andra de la Puterea Dragostei a adus mai multe completari povestirii lui Bogdan Mocanu, el s-a ridicat si a iesit din emisiune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro