Andreea Mantea si Cristi Mitrea, schimb fabulos de replici!

Andreea Mantea si Cristi Mitrea au avut un schimb fabulos de replici pe pagina prezentatoarei. Toata lumea s-a convins cat de bine se inteleg parintii lui David.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea au format un cuplu pentru o scurta perioada de timp inainte ca ea sa ramana insarcinata. Prezentatoarea si luptatorul au avut, insa, o relatie destul de tumultuoasa si au decis ca ar fi mai bine sa se desparta. Fiul lor, David, i-a adus moderatoarei de la Kanal D o mare implinire sufleteasca, asa ca despre viata ei amoroasa nu s-a mai auzit nimic.

Recent Cristi Mitrea a revenit in peisaj, are o relatie foarte apropiata cu fiul pe care il are cu Andreea Mantea si chiar a fost in vizita in Turcia, acolo unde ea este plecata pentru emisiunea „Puterea Dragostei”.

Timpul petrecut impreuna si comentariile pe care si le dau Andreea Mantea si Cristi Mitrea pe retelele de socializare i-au facut pe fani sa cread ca au decis sa mai dea o sansa relatiei lor, chiar si la cativa ani dupa separare. Prezentatoarea nu a facut, insa, nicio declaratie in acest sens si prefera sa fie cat se poate de discreta, fara sa dezvaluie daca are un iubit sau cine ar fi acesta.

Recent prezentatoarea de la Puterea Dragostei a publicat pe Instagram, o fotografie cu o mica pata de apa in forma de inima „Si mergand eu prin parcare, dragostea-mi iese in cale”, a scris ea in descriere.

loading...
Mitrea nu a ratat ocazia si i-a scris imediat un comentariu. „Rupi si pe versuri, mai nou, mama :))”, a scris el. „Aveam si continuare, dar…am zis sa nu atrag atentia! Adica sa nu excelez chiar in toate! ??? Vrei sa ti-o zic???”, a replicat ea.

Luptatorul a continuat conversatia: „Modesta, cum te stiu. Ia :)) impress me ?”

„Ooooffff…bine daca insisti… ???Dar de ce e neagra oare? Oare o fi de suparare?
Mai am o varianta, dar ti-o zic in privat! Nu vreau sa se bata editurile pe mine!”, a raspuns Andreea Mantea.

„Hai acasa, mama. Scoatem un mini volum ? Esti top! ???”, a raspuns el.

Fanii care au vazut conversatia dintre ei i-au felicitat pe acestia pentru faptul ca au lasat deoparte neintelegerile din trecut si ca sut cel putin amici de dragul copilului lor, David.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro