Anuntul care i-a daramat pe fanii Florin Salam

In urma cu un an, s-a zvonit ca Florin Salam ar fi murit, in urma unei altercatii cu niste nuntasi.

Florin Salam este unul dintre cei mai celebri si iubiti cantareti de manele din Romania. Nu e de mirare, insa, ca ajunge deseori in centrul unor controverse greu de lamurit. La fel s-a intamplat si in urma cu un an, cand manelistul a fost implicat intr-o altercatie.

Incidentul a avut loc in octombrie 2018, in Italia. Unul dintre petrecaretii de la o cantare i-a dat un pumn. Imediat dupa incident, manlistul a fost filmat in timp ce pleca insotit de niste barbati si nu s-a mai auzit de el pana a doua zi. Faptul ca vestile intarziau sa apara i-a facut pe multi dintre prietenii si fanii manelistului sa isi faca griji. Unii credeau ca au fost rapit si faceau apeluri disperate pe internet pentru eliberarea lui, in timp ce altii auzisera ca Salam fusese omorat.

„Era o nebunie in Italia printre noi, romanii, din zona! Nimeni nu stia ce se intampla de fapt cu manelistul! Noi am aflat ca era mort deja in camera de hotel, iar vestea asta s-a raspandit cu repeziciune. Eram de-a dreptul socati! Am inteles ca, initial, Florin Salam a fost batut cu bestialitate in Milano, dar chiar sa fie ucis, ar fi fost ceva foarte grav! Noroc ca peste cateva ore s-a facut lumina in cazul lui si am aflat ca este teafar, dar speriat! Atunci, s-au linistit toti. Va dati seama ce zarva s-ar fi facut pe aici ca violenta de la nunta sa se transforme in vreo crima! Slava Domnului ca nu s-a intamplat asa si pana la urma, cantaretul a ajuns in perfecta stare in Romania”, a declarat un roman stabilit in Italia.

loading...
Dupa incidentul de la Milano in care a fost implicat in urma cu un an, Florin Salam anunta ca se lasa de cantat.

„Sunt in siguranta acum, dar asta a fost ultima cantare din viata mea. Nu mai cant niciodata. Nu se merita. Eu trebuie sa ajung la familia mea in viata. De astazi nu mai cant”, a declarat Florin Salam la momentul respectiv, conform Libertatea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro