Au trecut doi ani de la moartea Stelei Popescu.

S-au scurs doi ani de la moarte Stelei Popescu. Ce spune marele actor Alexandru Arsinel.

Au trecut aproape doi ani de la moartea celebrei actrite Stela Popescu. In data de 23 noiembrie se implinesc doi ani de cand Stela Popescu a trecut in nefiinta, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral.

Alexandru Arsinel este inca distrus de dor si de durere, dupa ce partenera sa de scena l-a parasit mult prea devreme. Apropiatii vor merge la Biserica Gradina Icoanei sambata dimineata, urmand ca apoi sa se mearga la cimitir, unde se odihneste actrita.

”Au trecut doi ani de zile de cand Stela nu mai este printre noi. Imi lipseste enorm! Si ca partenera de scena, si ca prietena… Stela intodeauna va reprezenta o persoana careia ii simti lipsa atunci cand nu mai este. Simt nevoia de a juca si de a discuta cu ea, de a ma intalni cu oameni vizavi de ceea ce a insemnat ea, un adevarat stalp al comediei romanesti.

loading...
Un moment marcant pentru noi a fost prima intalnire cu diaspora din Montreal, Canada, din februarie 1991, cand intr-o sala de 700 de locuri ne-au asteptat 800 de oameni, care s-au sculat in picioare si ne-au aplaudat minute in sir. Nu s-au mai oprit. Iar noua, fiind primul turneu peste hotare, ne era teama de cum vom fi primiti. A fost un moment extraordinar si ne aduceam de multe ori aminte despre el. Glumeam adesea, «iti mai este frica?».
Mergem la biserica si la Cimitir la Cernica. Dan Puican m-a invitat…„, a declarat Alexandru Arsinel pentru Click.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro