Avocata familiei Melencu, declaratii din dosar

Avocata familie Luizei Melencu a facut declaratii incredibile cu privire la dosarul ”Cazul Caracal”.

Apar noi informatii zi de zi in legatura cu unul dintre cele mai bizare cazuri din Romania – cazul Caracal. Avocata familiei Luizei Melencu, Carmen Obarsanu, a avut acces la dovezi noi din dosar. A vorbit la televizor, in direct, despre acestea!

„Sunt zeci de volume, primele sapte volume sunt pana la data de 1 august din ce am vazut eu. Dar sunt sigura-sigura, deci nu banuiesc, ca numai o parte din actele intocmite pana la 1 august au fost in acesle dosare – ni s-a aratat un CD – pentru ca au vrut sa ne scoata ochii cu aceste materiale. De exemplu, multe aspecte pe care le-am vazut in presa nu le-am vazut in dosare. Femeia in rosu, de exemplu, nu apare in dosar. Nu este fotografia ei acolo.

Apare o fotografie cu trei masini, apare a doua declaratie a lui Dinca, niste declaratii contradictorii ale familiei lui Dinca, niste aspecte care imi dau senzatia ca toata afacerea se cunostea dinainte”, a declarat Carmen Obarsanu.

loading...
”Implicatia structurilor americane era cunoscuta din data de 26 iunie 2019. FBI-ul a fost contactat de catre procurorul Vasilescu sa identifice masinile care se plimbau pe langa Luiza, in ziua disparitiei”, a continuat avocata familiei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro