Bianca, agresata in public de Alex Bodi!

Bianca Dragusanu a fost vazuta in parcarea unui restaurant din Bucuresti, din nou in scandal cu Alex Bodi! Imaginile spun totul

UPDATE 19:20 Bianca Dragusanu si Alex Bodi au facut declaratii despre incidentul filmat si prezentat de site-ul kfetele.ro.

Sotul Biancai Dragusanu neaga ca ar fi vrut s-o loveasca pe Bianca sau ca ar fi amenintat-o. Ba din contra, Bodi sustine ca isi dorea s-o ia in brate. Intr-o discutie prin telefon cu un reporter de la Stirile Kanal D, Alex Bodi a declarat ca el si Bianca Dragusanu nu au de ce sa se impace pentru ca ei nu s-au certat.
loading...
Alex Bodi: Eu am luat-o in brate, s-a urcat pe masina, am intrat apoi in restaurant, am plecat impreuna… Ce cutite, ce picioare sa-i dau? Nu e de impacat, noi nu am fost certati. Avem niste chestii… Pur si simplu de orgolii, niste reprosuri. Suna acolo, demonstreaza-mi aia, fa-mi aia. Nici vorba de cutit. Doamne fereste! Ea si-a bagat telefonul si i-am zis: daca vrei sa scoti telefonul afara, iti rup geaca! Eu pot sa fac orice si lumea interpreteaza cum vrea ea. Pai daca ea se urca… Pai poate voiam sa facem dragoste pe masina, de ce nu ati zis asa?

Bianca Dragusanu: Te rog frumos sa incetezi, Alex, cu atitudinea asta! Nu ai cum sa declari lucrurile astea. Noi avem niste discutii, daca se poate publice acum, despre relatia si viitorul relatiei noastre. Nu ma simt datoare sa dau explicatii nimanui.

Agresiunile continua in cuplul Bianca Dragusanu-Alex Bodi si sunt din ce in ce mai grave! In urma cu putin timp, vedeta a fost victima unui nou ”atac” al sotului ei, de data aceasta, in apropierea unui restaurant de fite din Capitala.

Oamenii au fost socati in momentul in care au vazut intreaga scena! Bianca si Bodi se aflau langa limuzina lor de lux si se certau, fara sa se mai gandeasca deloc ca ar putea fi vazuti de cineva! La un moment dat, lucrurile au degenerat, barbatul a ridicat tonul si s-a indreptat amenintator spre ea. Speriata, blonda, imbracata intr-o rochie neagra si pantofi cu toc, s-a urcat pe masina si l-a impins cu piciorul pentru a se apara de o eventuala agresiune fizica.

Bianca Dragusanu a fost agresata de Alex Bodi dupa divortul pe care presa l-a anuntat saptamana trecuta. Cei doi au depus actele de divort la notar, iar termenul de separare totala ar fi data de 2 decembrie. Alex Bodi a marturisit faptul ca relatia dintre cei doi nu a mai mers si nici nu au putut face ceva in sensul de a avea scopuri comune.

loading...
„Relatia mea cu Bianca s-a incheiat. Am constatat ca nu avem intentii comune, am considerat amandoi ca este mai ok. Am depus actele de divort, termenul este pe 2 decembrie, avem cateva zile de gandit, dar noi doi am considerat ca cel mai este sa o luam pe drumuri separate ca nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea inalt al relatiei si decat sa ajungem la alte finaluri sau sa ne compromitem, ca suntem oameni maturi, am considerat ca este mai bine sa evitam. Munca mea nu-mi permite sa stau prea mult in tara, ea isi neglijeaza job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la urmatoarea cearta sa se incheie. Am stat de vorba, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifica greselile mele si a stabilit ca nu meritam niciunul stres si nervi”, a spus Alex Bodi in exclusivitate pentru Spynews.

Bianca Dragusanu a fost agresata de Alex Bodi dupa divort, insa de-a lungul perioadei in care ea si afaceristul au format un cuplu au circulat nenumarate informatii si zvonuri despre tratamentul aplicat de barbat sotiei lui. Vedeta ar fi fost ”atinsa” de partenerul de viata de mai multe ori, iar la un moment dat a ajuns chiar si la Urgente la Spitalul Floreasca in urma unor lovituri de pe urma carora s-a ales cu o coasta fisurata, spun apropiatii. Ba mai mult, in momentul in care Bianca a depus actele de divort, presa a publicat ca Bodi si-ar fi pierdut iarasi cumpatul, iar semnele de pe mana, fotografiate de Dragusanu si puse pe internet, ar fi de cand sotul ei i-ar fi infipt o furculita, scos din sarite ca se desparte oficial de el.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro