Bianca Dragusanu, mesaje sugestive dupa ce s-a scris ca a vrut sa se arunce in fata masinilor

Bianca Dragusanu si Alex Bodi se afla in ultima vreme pe primele pagini ale ziarelor de scandal din Romania, asta din cauza certurilor nesfarsite dintre cei doi. Zilele trecute s-a scris ca blonda ar fi vrut sa se arunce in fata masinilor, dupa ce a aparut un filmulet cu un nou scandal intre ea si sotul ei. Acum, vedeta a postat cateva mesaje sugestive pe Instagram.

Nu trece o zi fara ca Bianca si Alex sa apara in presa din cauza scandalurilor dintre ei. Ba se cearta, ba se bruscheaza. Acum a aparut un filmulet in care se presupune ca Bianca ar fi vrut sa se arunce in fata masinilor, insa Bodi a oprit-o la timp. Cei doi nu au confirmat stirea, dar vedeta a postat cateva mesaje pe contul ei de Instagram. „Este amuzant pentru ca este adevarat. Daca nu iti aduce energie, inspiratie sau orgasm, nu are ce cauta in viata ta”, este primul mesaj postat de Bianca Dragusanu in social media.

A revenit la scurt timp cu un alt story: „Cea mai puternica forta din Univers este dragostea”.
loading...
Bianca Dragusanu a anuntat ca divorteaza de Alex Bodi, la trei luni de cand s-au casatorit in fata ofiterului de stare civila. Acum, cei doi s-au impacat, dar problemele dintre ei nu s-au estompat.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro