Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu mai divorteaza

Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu mai divorteaza saptamana viitoare

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au razgandit si nu mai divorteaza.

Bianca Dragusanu si sotul ei, cu care s-a casatorit la inceputul lunii august a acestui an, au decis sa nu mai mearga la notar saptamana viitoare pentru a divorta.

Despartirea oficiala si in fata legii ar fi trebuit sa aiba loc saptamana viitoare, insa cei doi parteneri au hotarat sa mai acorde o sansa relatiei lor tumultuoase si plina de nabadai. Potrivit jurnalistilor de la cancan.ro, Dragusanca si Bodi nu se vor mai prezenta la divort.

loading...
Bianca si Alex au plecat la Budapesta pentru o scurta si intensa escapada romantica. Mai mult, blonda si sotul ei vor sa faca si un copil impreuna. Surse apropiate cuplului au declarat ca Bianca Dragusanu si Alex Bodi isi doresc mult sa conceapa un bebelus, asa ca nu este exclus ca in curand sa primim vestea unui copil in familia lor.
Bianca Dragusanu si Alex Bodi au o relatie cu nabadai. Dupa ce s-au casatorit civil la inceputul lunii august, s-au certat, s-au despartit si s-au despartit de mai multe ori. Desi actiunea de divort era stabilita pentru luna decembrie, chiar si atunci cand apareau impreuna spuneau ca vor merge mai departe cu separarea, insa acum pare ca amandoi s-au sucit si nu mai vor sa divorteze, cel putin deocamdata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro