Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei arunca bomba despre iubita lui, Andra

Bogdan Mocanu traieste cu Andra Volos o iubire cu nabadai la Puterea Dragostei. Desi multi sustin ca ei nu ar forma un cuplu, cei doi spun ca nu au fost despartiti niciodata.

De fiecare data cand au ocazia, si fac live-uri in culisele de la Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu si Andra vor sa le arate celor de acasa cat de mult se iubesc, fac glume, se pupa, se alinta.

Zilele trecute, a fost randul Andrei sa vorbeasca despre Bogdan Mocanu. Tanara a facut un live, iar cei care o urmareau o tot intrebau despre relatia cu Bogdan Mocanu. Asa ca pana la urma, s-a dus la iubitul ei pentru a-l arata fanilor.

Numai ca, Bogdan, surpriza, a intampinat-o pe Andra cu intrebarea: ”Le-ai spus ca ai ramas insarcinata?”. Andra s-a uitat lung la Bogdan. ”Cum? Cum as putea sa raman insarcinata? Este adevarat ca tot mi-am dorit…”, a raspuns Andra la gluma lui Bogdan, atacandu-l pe acesta la randul ei. ”Le-ai spus ca m-ai cerut de sotie si am refuzat? Ma ceri in fiecare zi”

loading...
Andra si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei vor sa le dovedeasca tuturor ca relatia lor este solida, in pofida faptului ca multi nu cred in ea si ca mereu apar informatii ca s-ar fi despartit.

Andra si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei sunt in continuare iubiti. Ei au confirmat acest lucru intr-un live pe care l-au facut impreuna, chiar inainte de a intra la filmarile pentru Puterea Dragostei.

”Nu ne-am despartit niciodata. Am facut-o sa va fierbem putin. Am vrut sa mai apara stiri despre noi. Ne simteam nebagati in seama. (…) Noi nu ne-am despartit niciodata la tv. Doar Bogdan s-a despartit de mine pentru ca era nervos. Stiti care e greseala lui Bogdan? Ca ia decizii cand e nervos. De fapt, el e fiert dupa mine”, a spus Andra in live-ul in care era chiar langa Bogdan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro