Camelia Mitoseru crede in impacarea dintre Mihai Mitoseru si Noemi

Camelia Mitoseru, mama lui Mihai Mitoseru, crede ca el si Noemi s-ar putea impaca.

Noemi si Mihai Mitoseru au pus punct unei relatii de 13 ani. Casnicia lor s-a incheiat printr-un divort, insa mama prezentatorului de televiziune crede ca inca mai exista sanse de impacare intre fiul ei si fosta nora, desi actele au fost deja semnate.

„Am plans ieri toata ziua. Niciodata sa nu spui niciodata, eu nu s-au inselat, ci s-au racit. El spune ca era putin coleric, dar asta pentru ca ea statea cu spatele la el. Sunt doi copii foarte buni, eu am fost mama pentru amandoi si raman asa. Eu am vorbit ieri cu ea si i-am spus ca o iubesc.

Dragoste cu sila nu se face. Eu ma bucur ca ei s-au despartit frumos si ca s-au pupat la final si asta inseamna ca mai este o usa deschisa, au fost 13 ani impreuna, care nu se uita intr-o zi. Ultimul an a fost dificil, ca sa nu zic altfel. Nu s-au batut, nu s-au injurat sau certat urat. Exista loc de impacare si pentru ea si pentru el”, a marturisit Camelia Mitoseru, in cadrul unei emisiuni de televiziune.

loading...
„Ea are impresia ca daca ne-am despartit e mai linistita. E greu sa fii singur. Au trecut patru luni de zile si am acceptat situatia. Am sunat-o si am intrebat-o ce facem. Mi-a zis ca este linistita asa si ca sa lasam lucrurile asa. Am incercat. Eu am inteles unde am gresit. Eu tipam, injuram. Nu trebuia sa fac atat de urat. Am gresit enorm. Chiar daca nu o sa mai fim impreuna, am inteles unde am gresit.
Inca ne iubim, dar suntem orgoliosi. In momentul acesta, nu mai putem sa fim impreuna. Multe cupluri traiesc din obisnuinta. Nu ne-am plictisit impreuna. Si meseria ei a cam distrus relatia asta. Eu veneam obosit si cand aveam timp liber, voiam sa il petrec cu ea. Faceam tot posibilul sa fim impreuna. Nu putem sa ne impacam si sa traim ca in ultimul an. Ne era mai bine in perioada cand nu eram casatoriti. Eram fericit ca o faceam pe ea fericita!”, a povestit Mihai Mitoseru despre el si Noemi, foata lui sotie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro