Carmen de la Salciua a dat vestea cea mare, dupa ce s-a scris ca s-a impacat cu fostul sot, Culita Sterp

Carmen de la Salciua depune eforturi mari pentru a oferi publicului melodii frumoase, iar munca ei a fost rasplatita.

Carmen de la Salciua se bucura de mult succes pe plan muzical. Frumoasa interpreta de muzica de petrecere zambeste si este extrem de fericita ca noua ei melodie este cea mai ascultata piesa din Romania si nu se lasa afectata de recenta despartire de Cosmin Isaila.

„Din nou fericita!
Aici sus aveti un emoticon si vi-l daruiesc! Al vostru este! Sunt atat de fericita, peste doua zile e ziua mea de nastere si nu puteam sa primesc un cadou mai frumos de la Dumnezeu si de la voi!
Eu va multumesc din suflet ca ati adus melodia pe locul 1 intr-un timp atat de scurt!

Imi doresc doar sanatate sa pot sa va bucur sufletele prin cantec si sa ajunga la inimile voastre tot ce porneste de la mine din inima ?”, a scris Carmen de la Salciua pe pagina ei de Instagram.

loading...
Recent au aparut in presa zvonuri conform carora Culita Sterp si fosta lui sotie, Carmen de la Salciua, s-ar fi impacat. Coincidenta sau nu, in acelasi timp a iesit la iveala si faptul ca frumoasa interpreta de muzica de petrecere si Cosmin Isaila nu mai formeaza un cuplu.
Imaginile publicate de cei doi fosti soti pe retelele de socializare arata ca, intr-adevar, Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat. Interpretii aleg, insa, sa fie discreti in privinta a ceea ce se intampla acum intre ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro