Carmen de la Salciua se implica in actiuni caritabile

Carmen de la Salciua este decisa ca Sarbatorile de Iarna ale acestui an sa fie unele de neuitat. Nu, nu pentru ea, ci pentru cateva familii din judetul Vrancea, oameni care locuiesc intr-o saracie lucie.

Din acest motiv, fara sa stea pe ganduri, Carmen de la Salciua s-a implicat intr-o actiune caritabila si a facut un apel cat se poate de serios la prietenii si fanii ei de pe conturile de socializare.

”Au nevoie de noi! Fii si tu Mos Craciun! Cateva familii din judetul Vrancea vor intampina Sarbatorile de Iarna, in frig, intuneric si fara nimic pe masa. Copii si batrani deopotriva au nevoie de ajutorul nostru. Am auzit strigatul lor mut de ajutor. De ce mut? Pentru ca ei nu au cui sa spuna ca le greu, insa poti vedea in ochii lor deznadejdea, disperarea si neputinta, sunt cei pe care nu ii vede nimeni si nu ii aude nimeni, dar exista, sunt acolo si isi duc traiul de pe o zi pe alta. Fii si tu alaturi de ei. Donatiile pot fi sub orice forma, atat financiare cat si materiale, constand in haine, alimente, jucarii, electrocasnice, produse de igiena etc. Orice lucru banal noua, lor le poate fi folositor.
loading...
Speram ca impreuna sa le facem acestor oameni Sarbatorile de Iarna mai frumoase, sa le aducem copiilor zambetul pe buze si o raza de speranta in sufletul celor mai in varsta dintre ei! Se poate dona orice! Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru o familie mai putin norocoasa alatura-te campaniei noastre si doneaza! Donatiile se strang pana in data de 23 decembrie. Dupa aceasta data, bunurile vor fi sortate si puse in pachetele, iar pe 24 decembrie cadourile vor fi livrate la fiecare familie in parte. In momentul cand vom duce donatiile vom filma si vom face poze pe care ulterior le vom posta pe retelele de socializare! Cei care doresc sa faca donatii, pot sa-l contacteze pe amicul meu, Baltaretu Eugen. Doneaza din suflet! Alege sa ajuti!”, este apelul facut de Carmen de la Salciua.
Carmen de la Salciua nu a avut o copilarie tocmai usoara, motivul fiind legat de divortul dintre mama si tatal sau, motiv pentru care este si foarte sensibila cand vine vorba de situatii delicate. ”Divortul lor si faptul ca eram singura intr-un alt oras m-a facut oarecum sa-mi iau inima in dinti si am devenit femeie, m-am maturizat foarte repede. Pe mama am avut-o foarte mult aproape, in schimb pe tatal meu nu l-am mai avut si protectia paterna pe care si-o doreste orice fiica, asta ma afecta. In fiecare relatie, convorbire cu un baiat, l-am cautat pe tata. Am cautat sprijinul pe care mi-l dadea tata, inainte sa divorteze”, a dezvaluit Carmen de la Salciua.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro