Carmen de la Salciua si Culita Sterp, discutie aprinsa in public?

Carmen de la Salciua s-a muzat pe seama unei fotografii cu ea si Culita Stera. Parea ca au o discutie foarte serioasa, desi se aflau la nunta Ilenei, sora artistului.

Carmen de la Saciua si Culita Sterp s-au impacat dupa divortul care a tinut primele pagini ale presei. In urma cu mai bine de un an, cei doi artisti si-au spus adio si nu au pastrat o relatie tocmai buna, fiecare aducandu-i celuilalt acuzatii care mai de care mai grave.

Cand nimeni nu credea ca mai exista sansa ca ei sa formeze un cuplu, cei doi artisti de succes au surprins pe toata lumea in momemntul in care au inceput sa se afiseze imreuna. Mai mult, la nunta Ilenei, sora lui Culita Sterp, cei doi fosti soti au aparut impreuna, ca doi indragostiti.

Pe pagina ei de Instagram, Carmen de la Salciua a publicat o fotografie de la nunta, in care apare alaturi de fostul ei sot. In imagine, pare ca cei doi tineri poarta o discutie destul de serioasa, asa ca bruneta s-a amuzat pe seama ipostazei in care au fost surprinsi.

loading...
„„Pai… Stai sa iti explic.” Si uite asa a devenit interesant”, a scris Carmen de la Salciua in dreptul fotografiei.
Culita Sterp a redistribuit fotografia pe pagina lui, semn ca el si Carmen de la Salciua au o relatie buna. In ciuda faptului ca s-a scris ca s-au certat si ca s-au despartit din noi, ei prefera sa pastreze discretia in legatura cu ceea ce se intampla intre ei, oferind din cand in cand mici dovezi care sa arate ca au lasat, intr-adevar, trecutul in urma.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro