Ce a invatat Ella de la Puterea dragostei de la mama ei oarba

Ella de la Puterea dragostei a respectat intotdeauna vorbele mamei sale oarbe

In urma cu o luna si jumatate, Ella de la Puterea dragostei a vorbit, despre durerea din familia ei si, in principal, despre problemele de sanatate ale mamei sale.

”Mama mea a ramas oarba de la 14 ani din cauza unui abces facut la o masea care avea sa ajunga la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au facut nu mai putin de patru operatii pe creier, dar, din nefericire, fara rezultat! Trei dintre interventi au fost OK, dar medicii au considerat ca mai este necesara inca una, fiindca mai existau urme de infectie in zona capului. Aceasta avea sa fie insa un esec, intrucat la operatie, i-au fost atinsi nervii optici si atunci mama si-a pierdut definitiv vederea”, a vorbit Ella de la Puterea dragostei despre femeia care i-a dat viata.
loading...
Ella a mai dezvaluit si faptul ca, de-a lungul timpului, a facut si imposibilul pentru ca mama ei sa poata vedea, macar un pic, insa orice incercare a fost sortita esecului. ” Pe parcursul anilor, am incercat sa o ajutam toti, cei din familie, dar specialistii mi-au explicat ca nu se mai putea face nimic, deoarece la varsta ei, jumatate din creier era mort si era practic imposibil sa reactioneze la stimuli. Va dati seama, mama are 56 de ani, este atat de tanara si nu poate deschide ochii, este dureros si frustant”, a mai povestit Ella.
Ella de la Puterea dragostei iti respecta cu sfintenie mama oarba si, in ciuda tuturor lucrurilor, a pus in practica tot ce i-a spus ea. ”De la mama, am invatat sa tac. Mi-a zis ca nu trebuie sa ripostez la intepaturile oamenilor sau la rautatile femeilor, cel mai bine sa fiu inteleapta si sa cedez prima. Ei ii place linistea si, de aceea, vrea sa fiu sa stau si eu departe de scandaluri si duritati”, a declarat concurenta

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro