Ce studii are, de fapt, Viorica Dancila

Am aflat ce studii are Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei.

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, candideaza la Presedintia Romaniei. Ceea ce nu se cunoaste foarte mult despre fostul premier este faptul ca a terminat facultatea cu nota 9!

Viorica Dancila a absolvit in anul 1988 Universitatea de Petrol si Gaze. La examenul de licenta a luat nota 9. A terminat Facultatii Forajul Sondelor si Exploatarea Zacamintelor de Petrol si Gaze din Ploiesti.

Viorica Dancila are si o diploma de master Spatiul Public European, in cadrul SNSPA Bucuresti. Viorica Dancila a urmat clasele a IX-a si a X-a, intre 1978 si 1980, la Liceul „Mihai Viteazul” din Ploiesti, iar studiile liceale le-a finalizat la Liceul Energetic din acelasi oras. In perioada 1997–1998 a fost profesoara la Liceul Industrial din Videle.

loading...
Viorica Dancila nu a avea trecut numele complet pe pagina sa de Facebook, dar iniante cu o saptamana de votare s-a decis ca este momentul potrivit pentu o schimbare. Candidata la alegerile prezidentiale apare pe Facebook cu numele „Viorica Vasilica Dancila”. Candidata turului doi de scrutin si-a modificat numele dupa ce mai multi lideri PNL, dar si candidatul partidului la prezidentiale, Klaus Iohannis, s-au referit la Viorica Dancila cu numele sau intreg „Vasilica Viorica Dancila”.

Strategia a fost preluata si de echipa de campanie a PSD. In toate discursurile despre ministrul Finantelor, Florin Citu, social democratii s-au folosit de celalalt nume al acestuia „Vasile”, noteaza Digi 24.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro