Culita Sterp si Carmen de la Salciua, cearta halucinanta!

Carmen de la Salciua a pozat wow! Uite cum arata in costume de baie provocatoare!

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au trecut printr-un divort dureros si si-au spus cuvinte grele. Amandoi au suferit dupa despartire si au incercat sa-si gaseasca linistea in bratele altor persoane.

Indragita solista a avut o relatie cu Cosmin Isaila, iar artistul s-a consolat cu mai multe tinere pe care le cunoasteti de la emisiunea Puterea Dragostei.

De curand insa, cand au inceput sa priveasca in urma fara resentimente, Carmen si Culita si-au dat seama ca se iubesc in continuare si au hotarat, spre surprinderea tuturor, sa-si mai dea o sansa.
Iar mesajul pe care artistul i l-a trimis fostei sotii, de ziua ei, este cu adevarat emotionant.

loading...
„La multi ani frumosi si sanatosi persoanei cu care mi-am trait 3 ani din viata, cu care am impartit aceeasi masa, aceeasi casa, acelasi pat! 3 ani frumosi , care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adaugat unul in care ne-am indepartat si ne-am apropiat , dar cel mai important am ramas fiecare cu ceva unul de la altul! Ma bucur pentru tine pentru ca iti stiu sufletul si stiu ca o simpla fata de la tara a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din tara, si iubita de atatia oameni! In ciuda a toate ce s-au intamplat, iti doresc din tot sufletul sa fii fericita alaturi de ce iubesti tu din suflet ! La multi ani , inca o data!”, a scris Culita Sterp, pe pagina sa de Facebook.
Ei bine, dupa mai multe discutii, Culita ar fi facut o criza de gelozie dupa ce a vazut anumite poze…delicate cu sotia lui. Acesta a tunat si a fulgerat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro