CUM A GASIT-O ALEXANDRU CUMPANASU PE LUIZA MELENCU

Informatie-soc in cazul ”Caracal”, iar cel care a facut-o publica este chiar Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu. Familia Luizei Melencu spera, in continuare, ca tanara este in viata, chiar daca Gheorghe Dinca a declarat ca a ucis-o si pe ea dupa ce a luat-o la ocazie si a sechestrat-o in ”Casa groazei”.

Alexandru Cumpanasu a dezvaluit ca exista ”probe” care demonstreaza ca Luiza Melencu traieste. Este vorba despre fotografii si un chiar un… clip in care apare tanara. Alexandru Cumpanasu a declarat, la Antena 3, ca familia Luizei Melencu a recunoscut-o pe fata, iar cei care au intrat in posesia respectivelor probe ar fi investigatorii angajati de unchiul Alexandrei Macesanu.

”Imi asum aceasta informatie, dupa verificarea acestei informatii cu familia Melencu, care a confirmat. In acest moment, Luiza e in viata. Exista probe in acest sens, atat fotografii cat si un clip. Am fost in Italia, am gasit-o. Confirmarea a venit acum jumatate de ora. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vesti pe care le-am aflat. Confirmarea sta in fotografii si clip. Familia a confirmat atat persoana cat si vocea fetei. Luiza Melencu este in viata. Mama si bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmulet si fotografii. Videoclipul si fotografiile au fost facute acum o zi-doua. Probele sunt din afara tarii, facute de investigatori”, a spus Cumpanasu, la Antena 3.

Bunicul Luizei Melencu este convins ca intr-una din pozele pe care le-a vazut si pe care i-a aratat-o Alexandru Cumpanasu, este Luiza. „Ne-a aratat doua poze intre care una, garantat, adica suta la suta e Luiza”, a spus acesta. Potrivit bunicului Luizei Melencu, din inregistrarea video nu a putut distinge vocea Luizei, dar intr-una dintre pozele pe care i le-a aratat Alexandru Cumpanasu sustine ca este nepoata lui.

loading...
„Ne-a aratat niste poze si o inregistrare video, ma rog… dupa inregistrarea video, vocal asa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a aratat doua poze, intre care una, garantat adica suta la suta e Luiza.(…) Dumnealui zice ca a avut niste detectivi particulari, adica platiti de dumnealui si au umblat din local in local”, a declarat bunicul Luizei. Acesta spune ca fotografiile si filmul ar fi fost facute saptamana trecuta, in Italia. Intr-o interventie la RTV, acesta a precizat ca doar parul nepoatei sale este schimbat, aceasta fiind vopsita brunet. „Eu pot sa fac afirmatia ca e Luiza in persoana, doar cu mici… e vopsita strident brunet, dar in rest seamana cu Luiza perfect de bine”, a spus bunicul. Acesta este convins ca fata este in viata si ca a fost victima traficului de persoane. „Fetita este in viata, am facut afirmatia de la inceput, a fost traficata”, a mai spus acesta.

Avocatul Tonel Pop a facut, la randul sau, declaratii in ceea ce priveste filmuletul din Italia in care ar aparea Luiza Melencu.

„Eu zic ca ar trebui sa fim echilibrati, sa nu ne mai aruncam asa cu capul inainte, ca sunt tot felul de filmari, ca Luiza este ‘la strada’. Cred ca este in viata, dar invit la echilibru, trebuie sa vedem despre ce este vorba. Pana in acest moment nu am vazut acea filmare si nu inteleg de ce nu au fost anuntate autoritatile, chiar cele din Italia, daca ar fi adevarata aceasta chestiune”, a spus Tonel Pop.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro