Cumpanasu, mesaj: „Alexandra era pe un pod, am vazut-o atat de clar”

Alexandru Cumpanasu a postat cu putin timp in urma pe pagina lui persoanla de Facebook un mesaj cutremurator despre nepoata lui Alexandra. Acesta a visat-o dupa mult timp.

Alexandru Cumpanasu a postat cu putin timp in urma pe pagina lui persoanla de Facebook un mesaj cutremurator despre nepoata lui Alexandra. Acesta a visat-o dupa mult timp…

Alexandra i-a aparut pe un pod. Il privea si ii zambea. El o striga disperat, iar la un moment dat, pe mana ei, observa o bratara pe care chiar el i-o daruise ultima oara cand s-au vazut.

„Ingerul din vis

loading...
Dupa lunile de chin, dupa ce viata mea si a familiei mele a fost data peste cap, dupa sfidarea institutiilor, dupa ce am descoperit o cloaca de mafioti in institutii, dupa noptile nedormite cu gandul la gasirea nepoatei mele, am avut, in sfarsit, parte de un moment de liniste noaptea trecuta… Un moment care, emotional, m-a dat peste cap complet. Am visat-o pe Alexandra. Era pe un pod, am vazut-o atat de clar, zambea. Incercam, disperat, sa o strig „Alexandra!! Unde esti?”, in van… M-am uitat la mana cu care isi rasfira parul si am vazut ceva: o bratara micuta, pe care i-am daruit-o ultima oara cand ne-am vazut. In acel moment m-am trezit, plangand si profund nelinistit, desi un inger mi s-a aratat in vis. Nu voi avea pace, pana cand nu o voi putea strange in brate din nou, pana cand parintii ei nu se vor putea intoarce acasa si sa o vada zambind, ca in acest vis, pe fiica lor, Alexandra.”

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro