De ce nu au copii Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen.

Klaus Iohannis a explicat de ce el si sotia sa nu au copii.

Klaus Iohannis a fost aspru criticat dupa ce a afirmat ca in loc sa faca si el copii, a investit in imobiliare.

„A fost relativ simplu, atunci au fost ieftine casele, multi sasi plecasera din Sibiu, deci lucrurile au decurs din aproape in aproape. In afara de asta…ce sa va spun. Noi nu avem copii, deci altii au investit in copii, in educatia copiilor, noi am investit in imobile. Lucrurile sunt absolut simple, absolut transparente (…) Ne propuneam cu siguranta sa avem ceva pentru batranete”, este declaratia controversata a lui Klaus Iohannis.

Actualul pressedinte al Romaniei a fost atacat si de Gabriela Firea, care a spus ca „nu esti un omcomplet farar sa cresti un copil”.

loading...
„Din greseala, domnul Klaus Iohannis a spus ce gandea atunci cand a afirmat ca, neinvestind in educatia copiilor, a investit in imobiliare. Intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor”, a mai spus Gabriela Firea.
„Nu regret acele afirmatii si nici nu le-am facut, deci nu am ce regreta. Eu am spus ca, din pacate – ca sa nu inteleaga cineva ca intentionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut. Si atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-as fi dorit mai mult decat orice sa investesc aceste resurse in copiii proprii, dar nu a fost sa fie”, a declarat Klaus Iohannis.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro