Dezbaterea Vioricai Dancila a durat doua ore si jumatate.

Viorica Dancila, candidatul PSD la presedintie, a facut o miscare surpriza dupa ce contracandidatul sau, presedintele Klaus Iohannis, a refuzat sa o primeasca la dezbaterea electorala de marti seara. La intalnirea cu jurnalistii organizata de PSD, Viorica Dancila a spus raspicat ca va castiga alegerile prezidentiale si spera ca dupa aceasta dezbatere, sa fie votata chiar de Iohannis.

Un roman isi permite un ceas de 5.000 de euro? „Mi-as dori ca romanii sa-si permita cat mai multe lucruri si de asta am crescut pensiile si salariile. Tot ce am, pot justifica prin salariul meu si al sotului. Da, un roman care a fost cinci ani in Parlamentul European poate sa isi permite un asemenea ceas”. Viorica Dancila a dat lamuriri despre bijuteriile sale din declaratia de avere. „O sa fac un inventar si o sa va spun, dar credeti-ma, nu incalc legea. Intrebati-l pe domnul Iohannis cate meditatii a facut intr-un an ca sa-si ia cinci case, sa o piarda pe a sasea si atunci o sa va spun cum am achizitionat eu brosele si bijuteriile” ”Eu nu sunt de acord cu unele afirmatii ale colegilor mei, fiecare sa si le asume” a raspuns Dancila la o intrebare despre afirmatiile Olgutei Vasilescu (”Domnul Klaus se si vede sef de lagar” )

A fost Liviu Dragnea un presedinte toxic ? (al PSD. n.r.) „Nu pot eu sa fac aceasta apreciere. Va raspund cu o alta intrebare. Pentru Romania a fost Iohannis un presedinte toxic?” „Greselile (de exprimare n. r.) pe care le-am facut au fost scoase din context. Vedeti ce greseli a facut domnul Iohannis in discursul de la Alba. Important e sa nu gresesti in masurile pe care le iei”.

„Nu l-am vizitat pe domnul Dragnea la penitenciar, nu am vorbit la telefon cu acesta. Nu vreau sa-i reprosez nimic niciunui lider al partidului, vreau doar sa spun ca am invatat din greselile facute si apreciez lucrurile bune” Viorica Dancila Viorica Dancila a explicat ce a facut pe 10 august 2018 „In perioada 10 august am fost in concediu, am trimis o cerere de concediu Presedintelui Romaniei care a fost contestata la Curtea Constitutionala. Presedintele avea dreptul la nenumarate concedii, eu nu, ca premier al Romaniei. Eram in concediu cu sotul meu in strainatate. Am spus de fiecare data sa nu fie oameni care sa fie loviti, accidentati, de o parte sau cealalta. Justitia trebuie sa stabileasca adevarul, trebuie sa suporte rigorile legii fie cei din randul jandarmilor, fie grupurile agresive, toti cei care au incalcat legea”.

loading...
Viorica Dancila a explicat de ce nu s-a dus la dezbaterea organizata de presedintele Iohannis cu jurnalistii, marti seara. „Am luat in calcul ambele variante mi-ar fi placut sa merg acolo si sa-i spun lui Iohannis sa renunte la aroganta si lasitate, dar am avut informatii ca daca voi merge acolo vor exista foarte multe jigniri, nu va fi o dezbatere egal la egal si am considerat ca nu este nevoie de circ, am preferat o dezbatere deschisa cu toata presa, nu cu jurnalisti desemnati” „Luni voi fi presedintele Romaniei, cred in puterea binelui asupra raului, cred in adevar si nu in minciuna” Viorica Dancila Viorica Dancila a explicat de ce PSD nu a demarat suspendarea presedintelui Iohannis, in contextul presupuselor incalcari ale Constitutiei. „Este inadmisibil ca in Romania sa faci plangere premierului pentru un parteneriat cu Israelul. Eu cred ca Ludovic I ar trebuie sa le explice romanilor. Nu puteam sa-l suspend pe Iohannis cu o luna inainte de alegerile prezidentiale, cred ca il vor suspenda romanii pe 24 noiembrie”.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro