Expertii FBI aduc o informatie care poate schimba tot in cazul Caracal

Expertii FBI au fost contactati pentru a face lumina in cazul Caracal.

Expertii FBI. Se pare ca singurele probe concrete care ar fi existat la dosar si care ar fi putut sa-l incrimineze pe Gheorghe Dinca nu mai exista.

Asta dupa ce oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca si testele care ar fi aratat ca apartin Alexandrei Macesanu, dar si ramasitele identificare intr-o padure de langa Caracal, care ar fi tot de natura umana, nu mai reprezinta probe elocvente.

Potrivit Romania TV, expertii FBI spun ca probele colectate de procurorii romani au fost distruse si nu mai sunt valide. An plus, afirma aceleasi surse, intreaga cercetare efectuata de procurorii si criminalistii romani la fata locului a fost facuta degeaba. Astfel ca ancheta este, astazi, in aproape acelasi punct in care se afla la inceput.

Nu are importanta faptul ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ca ulterior i-a incinerat corpul. El a mai sustinut ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie.

loading...
Trupurile neinsufletite ale celor doua adolescente inca nu au fost gasite, astfel ca inca nu poate fi inchis cazul si nici demonstrata vinovatia lui Gheorghe Dinca.

Procurorii nu exclud nici varianta conform careia Dinca sa fi facut mai multe victime. Ancheta este inca in derulare, iar in prezent familia lui, cat si martorii din acest caz sunt audiati.

Insa un alt detaliu a surprins pe toata lumea recent, si anume modul in care a ajuns casa lui Gheroghe Dinca sa fie semnalizata prin GPS.

Astfel ca pe casa lui, aflata in Caracal, pe strada Craiovei nr. 169, s-a montat recent o placa pe care scrie „Imobil aflat sub sechestru conform ART. 252 din codul de procedura penala”. In plus, au fost montate mai multe camere video de supraveghere.

Iar de cateva saptamani, pe GPS sau Google Maps, daca se introduce adresa lui Dinca, apare automat locatia cu titulatura „Casa lui Dinca”, asemenea unor locatii precum bancile, restaurantele sau supermarketurile, potrivit wowbiz.ro.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro