Fata de 13 ani, accidentata pe trecerea de pietoni de un barbat de 64 de ani, a murit

Fata in varsta de 13 ani, din municipiul Giurgiu, eleva a scolii „Academician Marin Voiculescu” a fost ucisa pe trecerea de pietoni. Soferul, in varsta de 64 de ani, nu i-a acordat prioritate de trecere.

Eleva de 13 ani a fost dusa de urgenta la spitalul „Bagdasar Arseni”, dupa ce a fost spulberata de un autoturism, condus de un giurgiuvean de 64 de ani. Fata era in coma profunda si cu leziuni la nivelul coloanei vertebrale si la cap.

„Fetita a fost spulberata in momentul in care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni, prin loc permis si semnalizat corespunzator”, a declarat, pentru „Giurgiuveanul”, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Emanuela Sarbu.

Accidentul a avut loc pe strada Negru-Voda, printr-un loc semnalizat corespunzator, in seara de 5 noiembrie la ora 17:45.

loading...
Soferul, un barbat in varsta 64 de ani, este din Giurgiu si nu consumase bauturi alcoolice, sustin anchetatorii, iar acum este cercetat penal.
Pe mai multe grupuri ale profesorilor, din Giurgiu, s-a anuntat ca fetita ranita in accidentul produs in seara de 5 noiembrie a decedat.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro