Fetele de pe strada vorbesc despre Luiza si Alexandra

Investigatorul Romania TV Rok Xavi a realizat un nou interviu eveniment, de data aceasta cu o prostituata din Caracal, care lucreaza ii Italia. Ea spune ca fetele de pe strada vorbesc intre ele ca Alexandra si Luiza traiesc.

Tanara a povestit in interviul acordat Romania TV ca a ajuns in Italia la varsta de 17 ani. Ea a dezvaluit si circumstantele in care a ajuns sa se prostitueze in Peninsula.

„Fata si eu la scoala, tanara, am zis si eu ca mi-am gasit iubirea perfecta.. ”Hai ca te iubesc, hai la mine acasa”. Am stat o perioada la el acasa si… Asa m-a corupt sa vin aici. Cu promisiunea ca fac o familie frumoasa cu el, ca eu sunt viata si iubirea lui…”, a povestit fata, pentru Romania TV.

Ea a fost dusa in nordul Italiei, in zona Bergamo. Tanara a dezvaluit si cum a reusit sa treaca granita, desi era minora. „Pai fiind clanul asta al lor, cu multe cunostinte… Cunosteau si politie si… Mi-au facut buletin fals, la Caracal. Acolo sunt nascuta, acolo sunt crescuta. Acolo mi-au facut buletin fals (…) Pentru el am muncit 10 ani. 10 ani am muncit. Faceam si 2.000-2.500 de euro pe seara. S-au facut foarte multi bani. Eu nu aveam datorie fata de el. M-a obligat pur si simplu. Am refuzat, au inceput bataile, amenintarile. Am fost nevoita sa stau. Mai mult de frica”, a mai spus tanara. Ea a mai dezvaluit ca a fost drogata zilnic.

loading...
De asemenea, fata s-a referit si la Alexandra si Luiza. „Dupa parerea mea, nu cred ca sunt moarte fetele. Cred ca sunt inchise in casa si le aduce clienti sa faca bani cu ele. Sechestrate la domiciliu. Ce am auzit printre fete, asa, noaptea, ar fi duse in partea de sud a Italiei”, a mai spus aceasta.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro