Fiica lui Nicolae Guta, de urgenta, la spital!

Anais, fiica lui Nicolae Guta si a celebrei Beyonce de Romania, trece prin momente cat se poate de delicate in aceasta perioada, micuta fiind internata, de urgenta, la un spital din Bucuresti.

Motivul, ne-a dezvaluit bunica fetitei, este legat de vacanta pe care Anais, alaturi de Beyonce de Romania, au avut-o, zilele trecute, la mare.

”Am fost la un hotel de patru stele din Eforie Nord. Avea piscina exterioara, doar ca acolo era foarte murdara apa. De altfel, Anais nu e singurul copil care a patit-o, au fost mai multi, se plangeau parintii, i-am auzit eu. Da, inteleg, intra lumea in apa piscinei dupa ce se da cu creme de soare, sunt trei hoteluri care folosesc aceeasi piscina, e aglomeratie… Dar nu se poate asa ceva… Adica, Anais, cu siguranta nu a patit-o de la mancare, am avut grija cu ceea ce a mancat la restaurantul hotelului”, ne-a explicat bunica fetitei lui Beyonce de Romania.

Din pacate, in ultima zi, Anais a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, sa verse si sa nu se mai poata tine pe picioare. ”Am fost, prima oara, cu ea la urgente, la Eforie Nord. I s-a facut o injectie, au incercat sa ii puna perfuzii si nu au reusit pentru ca medicii de acolo ziceau ca nu are vene, i-au dat tratament. Apoi, a doua zi am ajuns acasa, iar Anais nu se mai putea tine pe picioare, asa ca am fugit la Victor Babes. A ajuns pe perfuzii, situatia e grava, medicii spun ca este extrem de deshidratata, ca starea ei este una grava”, ne-a mai spus bunica fetitei lui Nicolae Guta cu Beyonce de Romania.

loading...
De altfel, ne-a mai dezaluit femeia, este convinsa ca din cauza apei din piscina s-a petrecut totul. ”Ca orice copil, cand intra in apa, cand se joaca, mai inghite din apa din piscina, fara sa vrea. Cand am vazut ca i s-a facut rau, am bauit de ce, am mers la receptie sa cer lamuri despre apa din piscina, nu le-am primit. Dar, ca un facut, in 20 de minute s-au apucat sa goleasca piscina, sa schimbe apa… Si sa nu mai fie nicio dovada”, ne-a mai spus, in exclusivitate, bunica lui Anais.

Lunile trecute, Anais, fiica lui Nicolae Guta cu focoasa Beyonce de Romania, a pus mana pe telefon si, tremuranda, a incercat sa isi sune tatal. Doar ca, surpriza!, la telefon a raspuns Cristina. ”Eram langa Anais cand l-a sunat. A raspuns Cristina si micuta, incurcata, a spus ca vrea sa vorbeasca cu tatal ei. Cristina i-a spus, sec, ca daca vrea sa ii transmita ceva sa ii spuna ei. Anais, aproape plangand, a rugat-o sa il dea pe Cuculae, asa cum ii spune ea, la telefon, dar sotia lui a fost neinduplecata. I-a spus ca Nicolae nu are nicio fata, ca nu are de ce sa vorbeasca cu el si i-a inchis telefonul si a blocat numarul. Sunt si acum socata si revoltata de ceea ce s-a intamplat, mai ales ca, de opt luni, Anais nu l-a vazut pe tatal ei”, ne-a spus, la acea vreme, in exclusivitate, Elena, mama Madalinei Dumitru, celebra Beyoce de Romania.

Micuta Anais s-a nascut in urma cu 3 ani si jumatate insa, de doi ani incoace este crescuta doar de mama si de bunica materna, tatal ei natural uitand practic de ea. Acum doi ani, Madalina, alias Beyonce de Romania, l-a dat in judecata pe Nicolae Guta, tatal fetitei ei. Aceasta le-a solicitat judecatorilor sa stabileasca cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guta trebuie sa il plateasca pentru fetita lor, micuta Anais. Procesul s-a incheiat anul trecut, in martie, judecatorii stabilind ca Nicolae Guta trebuie sa achite 274 de lei pe luna pentru intretinerea si cresterea micutei Anais, fiica lui si a lui Bezonce de Romania.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro