Hazal Kaya a nascut!

Hazal Kaya se afla in ultima luna de sarcina si a devenit mamica mai devreme decat preconizau medicii.

Hazal Kaya a devenit mama. Actrita l-a adus pe lume, in aceasta seara, pe Fikret-Ali, la una dintre cele mai exclusiviste clinici private din Istanbul. Din primele informatii furnizate de publicatiile din Turcia, se pare ca mama si bebelusul sunt perfect sanatosi. Micutul Fikret-Ali este primul copil al cuplului.

Celebra actrita fusese surprinsa, chiar zilele trecute, iesind de la coafor si plecand la volanul masinii personale, iar vestea de seara trecuta ca a devenit deja mama a suprins pe toata lumea.

Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania prin rolurile din „Feriha” si „Iubire ascunsa”, difuzate la Kanal D, iar acum poate fi urmarita, in serialul „Povestea noastra”.
Celebra actrita, Hazal Kaya, s-a casatorit anul acesta, pe 7 februarie, cu actorul si regizorul Ali Atay, dupa o frumoasa relatie de cinci ani.

Pe vremea cand inca filma pentru serialul „Povestea noastra”, Hazal Kaya a declarat ca isi doreste enorm sa devina mama cat mai curand. Aceasta dorinta a fost din ce in ce mai aproape de a se indeplini dupa nunta.
In urma cu noua luni, Hazal Kaya primea marea si mult asteptata veste ca va deveni mama. Desi initial nu a dorit sa recunoasca public faptul ca asteapta un copil, actrita si-a anuntat ulterior si fanii ca va fi mamica. Actrita a confirmat la acea vreme, pe contul ei de socializare, zvonurile care circulau de ceva timp in presa turca.

loading...
„Sunt foarte bucuroasa sa va anunt ca sunt insarcinata. Sarcina are 11 saptamani, iar in primele 2 luni am vrut sa ne asiguram ca totul este in regula, inainte de a vorbi despre asta. La ultimul control, totul a fost perfect, bebelusul este sanatos iar noi suntem extrem de fericiti. Am reusit sa trec cu bine peste primele 3 luni, iar acum sunt convinsa ca perioada urmatoare va fi din ce in ce mai frumoasa si ca energia pozitiva pe care mi-o veti transmite ma va ajuta. Va multumesc!” a spus Hazal Kaya pe retelele sociale, chiar la inceputul sarcinii sale. (sursa: gecce.com.tr, viatacuaromadecafea.com)

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro