Imagini cu mormantul Alexandrei Macesanu

In eventualitatea in care Alexandra Macesanu nu va fi gasita in viata, familia are pregatit deja locul de veci.

In eventualitatea in care Alexandra Macesanu, fata rapita si sechestrata de Gheorghe Dinca, nu va fi gasita in viata, familia are pregatit deja locul de veci. Dupa ce autoritatile au anuntat ca ADN-ul rezultat din fragmentele osoase gasite in curtea lui Dinca corespunde cu cel al fetei de 15 ani, familia a demarat in mare secret lucrarile la locul de veci al familiei, desi parintii Alexandrei nu si-au pierdut inca speranta.

Cu inima zdrobita de durere, tatal Alexandrei s-a apucat in urma cu ceva timp sa ridice la locul de veci al familiei, amplasat in cimitirul din satul natal, doua cripte, pe care le-a finalizat recent.

Greu incercatul parinte al Alexandrei a supravegheat indeaproape lucrarile, iar in eventualitatea nedorita in care pana la urma Alexandra nu va fi gasita in viata, tanara de 15 ani rapita de Gheorghe Dinca isi va dormi somnul de veci langa bunicii ei.

loading...
”O asteptam sa vina acasa, sa intre pe poarta. Credem ca este in viata. Sa dea Dumnezeu ca politia sa o gaseasca. Ne rugam in fiecare seara ca fiica sa ni se intoarca acasa”, a declarat mereu tatal Alexandrei, care spera intr-o minune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro